• mali M
    9.1k
    Ti si samo ljubomoran na ↪vjeko1701 i menevlatkomarkovic

ali to nije nepopularno mišljenje, dapače, otvoreno sam ljubomoran :lol:
  • Crni86
    17.4k
    Volio bi da smo slabije usli u europu kako se ne bi stvorila ne realna ocekivanja od strane navijaca.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Volio bih kada bismo se prestali praviti da mi koji govorimo da treba osvojit naslov i proć skupinu u Europi imamo nerealna očekivanja.
  • Crni86
    17.4k
    jel ko sta reko za naslov?

Moja poanta je europa. Stvorila su se totalno ne realna ocekivanja jer smo dobili fener. Lile i celta su za nas drugi svijet pogotovo sad kad smo pormjenili 90% ekipe

Skupina ak se prode super, ako se ne prode nije smak svijeta za prvu sezonu.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Klubovi koje su dobili Paok, zvezda i Ludogorets su za nas tolko drugi svijet da nas sa pola gasa razvale?
  • Crni86
    17.4k
    nisi spomenuo da su dobili romu u rimu 1:0?

Trenutacno kada smo na pocetku nazalost da. Oni su za nas drugi svijet. Mi imamo jos jako jako puno posla pred sobom.

Slazem se da se mogla skuplje prodat koza. Vise zelje i htjenja. Mozda bi bio i koji gol manje, ali i dalje mislim da Lilova pobjeda ne bi dosla u pitanje.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Nemam problem da se izgubi ni protiv Celte ni protiv Lillea. To su definitivno jace ekipe od nas. Ali nitko me ne moze uvjerit da su tolko jace da nas sa pola snage osramote. Ovo je predstava kao da je na drugoj strani Barca il Bayern a ne Lille uz duzno postovanje.

Zato i ne kuzim kaj je bitno sto su dobili Romu. Nit je Roma prvi esalon europskih klubova nit ne kazem da je Lille skart kojeg trebamo uvijek dobit.

Ali klub koji izgubi protiv Paoka i zvezde ne smije ovako izgledat protiv nas. Papogotovo ako se to dogodi 3 tjedna ranije protiv Celte. Ovo je nas novi standard ocito. I ne prihvacam da smije bit tako.
  • Crni86
    17.4k
    Ovo je nas novi standard ocitoGeneralNapoleon

Nije novi standard nego je bilo za ocekivat amplitude u ovoj sezoni gdje si promjenio 90% ekipe. Ocekivano je da nasigras jedan fener i jbga ispadnes amater protiv nekog kluba lige 5.

Nisam ocekivao bas takve amplitude i u hnlu.

Za europu sam na pocetku vec napiso da nam je to iskustvo, ucenje i spremanje za sezonu iza kada bi trebali vidjet pravu vrijednost ove momcadi u europi.
  • Zagi
    13.2k
    Nema veze, ovi su jači jbg.
    Ekperiment sa Filipovićem, Vinofom i Mikićem uspio. Gurati to i dalje.
    Trebalo je to prije, da im ovo nisu neke od prvih tekmi ali kaje je - tu je.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    ako se ne prode nije smak svijeta za prvu sezonu.Crni86

Prvu sezonu čega? Osnovali smo se ljetos?
  • Crni86
    17.4k
    ak nisi pratio dinamo promjenili sko 90% ekipe.

Prva sezona nakon kompletne smjene generacije koja je kasnila 2,3 godine. Tehnicki ko da smo se osnovali jucer da.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Ne znam. Sigurno nebajna situacija u HNLu zagorcava svaki poraz i u europi. Ali nije ovo tolko mlada ekipa da bi trebali tolku kolicinu pouka izvlacit.

Takoder sve krivice dajem treneru i onom koji ga jos uvijek drzi. Sad se od jednom pocelo govorit kak nemamo karakternih igraca. Oa ja ne znam kaj su recimo Zajc i McKenna ak ne karakterni igraci. Valjda je i do trenera da napravi atmosferu i da budu svi spremni ginut za klub.

Kak je bilo receno da prije Bjelice si imao 25 igraca koji su htijeli samo napustit klub a nakon njega vise nitko nije htio.

Ovaj gospodin na klupi je izgubljen u vremenu i prostoru. Nema pomaka ni nade. I nema potrebe trazit ikakve izgovore za njega. Svaka tekma s njime na klupi je trosenje drsgocijenig vremena.
  • Danko
    2.6k

Pa da je i 100% nove ekipe, želja i zalaganje mora biti na 100%
    Nemojte pričat gluposti
    Pa mi igramo ko jebene babe
    Pričalo se da dovodimo igrače s karakterom , od karaktera ne vidimo ni k
    Netko je gadno fulao u selekciji igrača a još više trenera.
  • Crni86
    17.4k
    sa pristupom se slazem. To me najvise i ljuti danas. Al sasvim realno je bilo za zgubit od lila.

Ali isto tako se stvorilo ne realno misljenje da se mi mozemo nosit sa lilom. Poletili smo radi pobjede nakon fenera a ispada da je to vise bio izuzetak nego realnost. Trenutacno.
  • austrijanac
    8.6k
    Kovačević je bivši na zimu tek jer Zvone nema trenutno zamjenu ili ima gentleman's agreement s određenim trenerom.

On isto vidi da ovo nema smisla, ali u javnosti ne želi izlazit s tim stvarima jer Kova će maznut tovare sigurno pa nek odradi do kraja ovog djela kompetitivno.
    Zato podrška Kovi, ali prilično sam uvjeren da nešto stoji iza.

Moje mišljenje, vjerojatno retardirano ali nek bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet