• PlavacZRima
    359
    Nije nikome lako ici u teretanu, al kad vidis tu i tam neku dobru malecku unutra odmah je sve lakše :wink:
  • SAS1987
    15.7k
    Alternativa fitnesu i ponekad pomalo monotonom dizanju utega je indoor bouldering. Preporučujem :grin:

https://youtube.com/shorts/J3sIeXNmuq4?si=tAugcoa-Y7zZgZ1R
  • Dino
    3.1k
    Znači povećati izdržljivost i snagumali M

Onda ti je mozda najbolji put u to da ne koristis utege nego vlastitu masu. Neces tolko ici u hipertrofiju i rast misica, a dobivat ces na snazi za svladavanje sila koje tvoje vlastito tijelo moze stvoriti.

Edit: iz svega kaj si naveo meni se cini da tebi ne treba nikakva suplementacija :lol:
  • mali M
    6.4k
    Onda ti je mozda najbolji put u to da ne koristis utege nego vlastitu masu.Dino

Pa zapravo HIIT treninzi koje odrađujem i jesu 90% bez utega. Mali dio su girje i bučice ili bumperi ostalo je BW.

iz svega kaj si naveo meni se cini da tebi ne treba nikakva suplementacija :lol:Dino

Pa zapravo sam tu htio samo saznati iskustva i što bi bilo dobro za koju aktivnost.
    Mislim da je Plavac dobro rekao da uzmem neki sendvič ili jogurt prije treninga da ne dođe do pada energije i pazim na unose šećera i masnoća
  • Droljo
    11.2k
    indoor boulderingSAS1987

Velika mogućnost ozljeđivanja. Opizdio bih sa te stijene na glavu odmah. Inače vjerujem da je top vježbanje.
  • Dino
    3.1k
    Mislim da je Plavac dobro rekao da uzmem neki sendvič ili jogurt prije treninga da ne dođe do pada energije i pazim na unose šećera i masnoćamali M

Je, ovo kaj veli suseno voce je najbolja opcija. Moze proci i bilo koje voce jer se taj secer brzo unese u krv i da ti instant energiju.

Generalno je sve kaj unosimo i organizam pa cak i najzdravija hrana na svijetu nuzno zlo koje nam je potrebno samo da bi namaknuli dovoljno energije za zivot ili u ovom slucaju trening. Sve kaj unesemo proizvodi stetne tvari koje nam samo skode i s godinama dovodi do promjena zbog kojih starimo.

Mi malo mladi nazalost moramo rokat te proteine cisto da bi izgledali opasnije, nema tu zdravlja previse :lol:
  • kibic
    1.1k
    Tren hard, eat clen, anavar give up :strong:
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.