• serbus
    5.2k
    Stvarno moćan novi izazov...
  • fakin
    1k
    neka mu je sretno u turskoj. imam osjećaj da će tamo odigrati 10 utakmica i zabiti 2 gola i to je to.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Šteta, bolje bi bilo da je u Alavesu završio, ali očigledno je odustao od reprezentacije i svega iako još uvijek ima 30 godina. Moguće da i sam osjeti nakon ovih ozljeda da se više neće vratit na neki stari nivo pa ide pokupit lovu u Tursku.
  • miro
    7k
    Petko, sve najbolje u Turskoj. Bio si majstor ove igre i dao si nam i više nego smo se mogli nadati. Šteta kaj nisi prepoznao ovaj trenutak u klubu, mogao si i dalje bit glavni
  • Salas
    55
    Petko doktore hvala na svemu na 28 golova u Europi, silnim atrakcijama i asistencijama,golovima Brazilu i Nizozemskoj,puno sreće u nastavku karijere
  • Odani Zgd
    692
    Sretno našem Petku,voljeli ga ili ne,usrećio nas je mnogo puta i to ne smijemo zaboravit.Sretno Bruno!!
  • CastAway1986
    3.4k
    Bas kad sam mislio naručiti dres Alavesa ti potpisao za ove zelene..Svejedno sretno Legendo !
  • Nolifer
    11.9k

Dobro da nisu napisali prvu riječ "izmet", baš sam se scimao. :rofl:

Uglavnom sretno Bruno..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.