• Zg123
    1.8k
    Bjelici se cijeli stozer rasuo, Mayer, Poms, Cavlina, Reinholz... s tim da su Mayer i Poms s njim bili od samog pocetka njegove karijere i sigurno su imali dosta veliki utjecaj na njega i njegov rad
  • Droljo
    15.5k

To ja cijelo vrijeme tvrdim. Bjelica je kurac na biciklu bez tog stožera kojeg je imao u dinamu. Uz svo dužno poštovanje...
  • Kermit
    393
    Nema dalje.

[img]http://Screenshot-20250508-183224-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg
  • Chempers
    589
    Eh da sve veliki stručnjaci i odgovorno tvrdite, radite psihološke profile, temeljite analize na porazu od Lokomotive i slično. Daj me nemoj.

Stvarnost i realnost, osakacen, nekvalitetan i nekarakteran kadar, top utakmice u LP kao svjetla točka al niti pripreme niti mogućnost dovođenja bilo kojeg igrača. Kao što neki odgovorno tvrde da Bjelica ne valja tako ja odgovorno tvrdim da nismo krenuli s Cannavarom i jos jednom velikom senzacijom foruma Kangom u proljetni dio nego s Bjelicom i dva pojačanja po njegovom izboru da bi sad već imali osiguran naslov. I kaj sad, kako ćemo dokazat to?
  • Jurki
    17.1k
    vidjet cemo koji mu bu sljedeci angazman.
    Ali cinjenice su nepobitne.
    U niti jednom klubu nakon prvog mandata u Dinamu se nije nigde dugo zadrzal.
    Trabzon, Osijek (de je stvarno napravil epsko sranje) Union i sad kod nas - svugde su ostali repovi nakon njegovog odlaska.

Raspal mu se stozer koji je sve to drzal na kupu. Nema stozera, nema njega.
    Vlece svojeg sina za sobom ko malog telica, da ga samo negde uhljebi.. jbg tak se ne radi ozbiljan posel.
  • Medvedgrad
    575
    U Osijeku se duže zadržao nego prvi put u Dinamu. I napravio povijesni uspjeh osvojivši drugo mjesto.
  • Jurki
    17.1k
    i spaljenu zemlju iza sebe.
    Svaka cast na povijesnom uspjehu, ali je bitno u kakvom stanju ostavis klub.
    Ostavil je hrpu losih, skupih igraca koje su jos dugo morali placati.
    U Europi s tim istim Osijekom je dobil porciju od Bugara..

Kak sam vec rekel.. hvala mu na 2018., na proljecu, na rusenju Atalante... ali prica Nenada Bjelice i Dinama je zavrsena za sva vremena kak i treba biti.

I da ga se ne daj Boze vrati na klupu.. nikad vise nebu daval onaj osjecaj sigurnosti u to kaj radi ko u prvom mandatu.
  • Zg123
    1.8k
    S tim da jos moram reci apropo Bjelice da je on nakon Osijeka otisao u potpuno krive sredine i klubove i mislim da radi jako los posao po pitanju selekcije i dovodjenja igraca a znamo da ti zeli imati veliku slobodu. On je doveo u Tursku Teklica, Bakica, Orsica, Benkovica i niti jedan od tih igraca vise nije tamo. S tim da je Turska uzasna sredina za raditi, pogotovo u jacim klubovima di je pritisak ogroman i za svaki kiks ti je glava na panju.

Poslje toga je otisao u Union di se morao boriti za opstanak i ok razumijem liga petice i imas priliku raditi u njemackom nogometu i onda napravis onaj skandal sa Saneom a znamo kakvi su Njemci po pitanju takvih stvari i tu mu je bio kraj.

Mislim da bi mu legao iduci klub tipa Ferencvaros, Legia, Anderlecht, Young Boys ili tako neki klub koji pretendira na titulu i usput igra Europu.
  • jakov1
    589
    Kao što neki odgovorno tvrde da Bjelica ne valja tako ja odgovorno tvrdim da nismo krenuli s Cannavarom i jos jednom velikom senzacijom foruma Kangom u proljetni dio nego s Bjelicom i dva pojačanja po njegovom izboru da bi sad već imali osiguran naslov. I kaj sad, kako ćemo dokazat to?Chempers

Mi koji kazemo da je Bjelicin drugi mandat bio za goli k cemo pokazat minimalno 7 kukavickih ili uzasno pripremljenih utakmica, a ti ces pokazat staklenu kuglu u kojoj se vidi ishod u kojeg vjerujes i mislim da ce biti sasvim jasno tko je sto dokazao.
  • Jurki
    17.1k
    evo samo dvije stavke.. derbi u Splitu gubimo 1:0 i lik uvodi Dinu Perica kao dodatnu spicu (nije hejt prema Pericu ali sa stoperom u napadu se ne lovi zaostatak).
    Loksa 3:1 totalni raspad sistema. Postavke totalno fulane, zamjene kasno napravljene i lose.
    Celtic koji je dosel ne izgubiti.. majstor kukavicki cuval nulu.. nije ni probal nekaj napraviti.
    Zraubal je Misica, Ademi je moral svaku igrati makar se iz aviona vidlo da nemre disati nakon 30 minuta igre.
    Stojketa zacementiral na klupu.
    Rile je moral igrati svaku utakmicu, a svakom sljedecom utakmicom je bil sve gori i gori.
    Siloval ga je ko je kak htel.

To ne da nije za otkaz, nego je za dobiti sekiru v glavu.

Edit: nek svatko ko bi vrnul Bjelicu na klupu.. makne po strani prvi mandat i gleda Nenada Bjelicu po ucinku u jesen 2024. godine.
  • Nogo
    6.2k

Jedan od najdražih preokreta i jedna od najvećih pobjeda Dinama!
    Orša :clap:

Ps: možda danas neki iz Bodoa napravi slično. Taman i uefa ovo stavila :rofl:
  • Navijač Dinama
    9.8k
    Betisa 20 minuta djeli od finala Konferecijske lige, prije godinu dana isti taj Betis u istoj toj komferecijskoj su izbacili duo Hoxha-Kaneko i ekipa predvođena Sergejem Jakirovićem.

:fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.