• deda
    35.3k
    1.850
  • rioda
    7k
    Paketi ulaznica za Osijek i Hajduk, s uštedom ako se uzme paket, a ne pojedinačno. Pohvale za klub!

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/paketi-ulaznica-za-utakmice-protiv-osijeka-i-hajduka
  • criticus
    3.1k
    Paketi ulaznica za Osijek i hajduk

Pohvale za pakete, ali volio bi da su omogucili bar jedan dan prodaju na ticket pointu. Jer praktički što klub hoće uštediti članovima, platiti ćemo dekodu. Znam da tu ima i moje subjektivne frustracije njima al eto.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    odlicna ideja za pakete, ali nazalost na utakmicu protiv Osijeka necu moci tako da mi se ne isplati uzeti paket, a opet ne znam hoce li uopce biti u slobodnoj prodaji posebno karte za Hajduk.
  • NB86
    15.9k
    Naravno da ce bit pojedinacne prodaje za hajduk
  • NitkoBitan
    23k
    Ovisi na koju tribinu zelis. Sjever dolje ce poslije paketa ostat nesto sitno za tovare, a i to ce planut za par minuta. Mnogi ce uzimat pakete samo da se osiguraju za derbi. Za ostale tribine mislim da nemas brige da ces izvisit kao clan.
  • ZrnTSCHeZ
    820
    ma ostati će pojedinačnih za SD sigurno, a vjerojatno i za ZD, a o gornjim tribinama nije potrebno ni razglabati...pa paketi za LP se nisu ni izbliza rasprodali, a kamoli da će se za madžarone i tovare.

Bili su ti derbi paketi i ranijih sezona pa je ostalo pojedinačnih...ok, nije dinamo bil tolko u modi još tada, al svejedno ne očekujem baš takvu navalu ni sada
  • rioda
    7k
    pa paketi za LP se nisu ni izbliza rasprodali, a kamoli da će se za madžarone i tovare.ZrnTSCHeZ

Ali je velika razlika u cijeni, za sjever dolje paket ulaznica za dva derbija je 15 eura, to je vrlo, vrlo pristupačno i mislim da će se rasprodati sve ili gotovo sve u paketu.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Jel se mogu ponistiti karte za Hajduk, ako karta nije aktivirana za Osijek?
    Netko ce kupiti paket samo da si osigura mjesto za derbi, a onda na kup nece doci.

Da li postoji opcija neka da se to sprijeci?
    Na kraju cemo imati 15k prodanih karata, a na Osijeku 10k ljudi, a na tovarima 20k
  • Mandelinho
    608

Ima i ljudi koji navijaju za Dinamo a ne žive u Zagrebu ili susjednim županijama. Zašto bi diskriminirali tih 5 tisuća članova u RH ili njih 3800 van RH? Misliš da si svatko može odvojiti Srijedu i Nedjelju za doći na utakmicu?
  • jedan u nizu
    11.8k

Onda neka kupe za Hajduk a ne za paket ako ne planiraju doci na Osijek.

Siguran sam da ce nakon paketa ostati vise nego dovoljno karata za sve za zapad gore i sjever gore, a mozda i zapad dolje.
  • NitkoBitan
    23k
    Za one koji su se uclanili u fan shopu a jos im nije stigla clanska iskaznica (te namjeravaju uzeti pakete za Osijek i Hajduk).

"Za sve osobe koje su se učlanile, a članska iskaznica im nije stigla, molim Vas da se javite na mail kako bi dobili barkod svoje članske iskaznice. Ono što je potrebno napisati kako bismo mogli dati potrebni barkod je ime, prezime, datum rođenja i OIB osobe."
  • Mandelinho
    608
    Siguran sam da ce nakon paketa ostati vise nego dovoljno karata za sve za zapad gore i sjever gore, a mozda i zapad dolje.jedan u nizu

Znači po tvom mišljenju članovi koji su išili na Istre, Šibenike, Gorice, Varaždine i nastavi dalje niz utakmica koje se odigravaju vikendom, nebi trebali kupiti pakete jer neće doći u Srijedu na kup zbog poslovnih obaveza, već trebaju čekati da vide hoće li ostati ulaznica za Hajduk?
  • jedan u nizu
    11.8k

Nisam znao da ljudi van Zagreba rade a da u Zagrebu nitko ne radi?
    Inace samo ljudi van Zagreba se zrtvuju? Nitko ne radi? Nitko ne radi popodnedvne smjene? Nitko nema djecu? Nitko nema druge obveze?

nebi trebali kupiti paketeMandelinho

nebi, trebali bi kupiti pojedinacnu ulaznicu za utakmicu na koju ce doci, jer ce ih biti sasvim dovoljno
  • skener
    1.8k
    Ljudi bez nepotrebne nervoze oko ulaznica.

Ako je suditi po zadnjim utakmicama nije situacija da se baš bori za ulaznice i da će netko ostati bez
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.