• Mandelinho
    608

Nitko nije rekao da ljudi u Zagrebu i okolici ne rade i nemaju obaveze, ali dakako da netko tko putuje 4 sata prema Zagrebu i 4 sata prema natrag žrtvuje više vremena i novaca. Ne znam zašto si uopće to napisao kad nisam to rekao.

U cijeloj ovoj mini raspravi referirao sam se na tvoj apel kako bi nekome trebalo ukinuti drugu ulaznicu ako ne ostvari prvu. Meni je to suludo. Onda bolje ne prodavati pakete. Bolje da si napisao da član koji kupi paket ima priliku označiti da ne dolazi na prvu utakmicu, pa da ulaznica ide u prodaju ili što već.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Informacija za navijače za derbi utakmicu Rijeka - Dinamo ⚽️

Klub je ponovno postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti svih 412 ulaznica za gostujući sektor koje će oni otkupiti i raspodijeliti među sobom ️

Svjedoci smo sjajne podrške BBB-a, ne samo na domaćim već i na gostujućim utakmicama te se klub iz tog razloga odlučio za ovaj potez
  • jedan u nizu
    11.8k
    Onda bolje ne prodavati pakete.Mandelinho

Ne kuzim gdje je to logičnije kupiti obje ulaznice kada ZNAS da na jednu utakmicu neces ići.
    Kupis za derbi, ispast ce jeftinije. Ulaznica ce biti dovoljno.

Bolje da si napisao da član koji kupi paket ima priliku označiti da ne dolazi na prvu utakmicu, pa da ulaznica ide u prodaju ili što već.Mandelinho

Opet isto, nebuloza. Ako znas da ne dolazis, zasto kupovati obadvije?

Ako mislis da je to zato jer ce si osoba na taj nacin osigurati ovu drugu, to je meni potpuno pogresno . Zasto bi onda ta osoba imala prednost nad nekim tko zeli ici na obje tekme? Netko je spreman 'zrtvovati' se i u srijedu i u nedjelju, a netko samo nedjelju, i onda bi se tom drugom trebalo izaci u susret?
    I opet cu napomenuti, nitko nikome nece izbiti ulaznice iz ruke jer ce ih biti dovoljno, samo je nebulozno razmisljanje o kupovini paketa ako ne planiras ici na obje. Paket je tu da pogura ljude i na Osijek, i da te ispadne jeftinije otici na obje, jer ce protiv Hajduka biti krcato, a na kupu poluprazno. Paket nije tu da si kupis kartu samo za derbi.
  • Niko1986
    984
    Lijepo od kluba da ponovno neće ispoštovat dio godišnje ulaznice gdje su nas uvjeravali da imamo prvokup za gostovanja. Ako ništa izbrisali su obavijest o godišnjim ulaznicama sa stranice pa im nitko to ne može nabijati na nos. Drago mi je što će mi prva propuštena utakmica Dinama od prošlosezonske Rujevice kada je bio popis, biti ovosezonska utakmica na Rujevici kada je popis.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Iiii krećemo.
  • Mikato01
    40
    Ima nešto u tom kaj veliš, ali na popis za ovu Rujevicu navodno mogu samo ljudi koji su i godišnjaci i članovi za 2025., tako da ako je tome tako onda ti samo ostaje polemizirati o tome trebaju li ljudi nepovezani s grupom imati ravnopravna prava za karte za ovakva gostovanja kao i netko iz grupe, ali ta tema i nečije shvaćanje navijačke scene su tu baš previše puta uzaludno prežvakani tak da mislim da nema to baš smisla više.
  • Niko1986
    984
    Pa dobro ako je vama ok da klub doslovno izbriše obavijest jer je shvatio da ne poštuje ono što je napisano onda neka bude tako. Jasno mi je da dio karata mora ići na popis, ali ne treba sve. Možete pravdati klub koliko hoćete, ali ovo nije niti pošteno, niti demokratski. Ispada da nije bitno ići na sve utakmice Dinama pa i u Bjelovar da se dobije karta, nego je bitno poznavat one zadužene za popis.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/obavijest-o-godisnjim-ulaznicama-za-sezonu-202425
  • NKDZ86
    3k
    prvo, nemoj se ti molim te javljati ko šta poštuje.
    drugo, ak si toliko redovit na tekmama i gostovanjima i imaš u nicku 1986 pa onda valjda znaš nekoga ko je unutra u grupi i kome se mozes javiti i pitati jel ima za tebe karta...
    treće, kaj bi klub trebao dati karte u slobodnu prodaju i kaj onda? koliko? zašto toliko, ovo, ono pitanja.
    četvrto, zna se ko uvijek treba imati prioritet što se tiče ulaznica-bbb uvijek i svugdje!
  • Mali Zeus
    16.1k
    I Plavko je zbunjen.
  • Niko1986
    984
    zna se ko uvijek treba imati prioritetNKDZ86

Prioritet da, 100% kapaciteta nikad. Barem je to moje mišljenje, može se netko složiti ili ne. Neću više spamat temu rekao sam sve što mislim.
  • deda
    35.4k
    Problem je bio, jest i bit će kapacitet Rujevice. Postoji samo jedan pravedan način raspodjele ulaznica, ali protiv njega je 90% navijača. Jer pravda nikom nije bitna, bitna je uvijek vlastita guzica.
  • Izet Hajrović
    4k
    slažem se da bi trebalo nešto ulaznica biti dostupno godišnjacima/članovima. Samo da provjerimo ovu informaciju, jesi li siguran da je negdje bilo navedeno da članovi imaju pravo prvokupa za gostujuće utakmice? Gledam sada onaj popis pogodnosti koje sam dobio uz člansku i tu je navedeno samo ovo: "Pravo prvokupa ulaznica za sve HNL i europske utakmice koje se odogravaju na stadionu Maksimir i otvorene su za gledatelje." Odnosno, normalno je da će članovi imati pravo prvokupa za sve utakmice, samo što prema novim pogodnostima nije definirano i za gostujuće utakmice, barem prema ovom letku koji imam.
  • Juznjak
    4.1k
    Jebeš insajdera sa 1986 u nicku koji ne može biti na popisu za Rujevicu :razz:
    Šalu na stranu, stari stvarno si mogao već upoznat nekoga ako ideš toliko na utakmice koliko pričaš. Ne trebate biti najbolji prijatelji, sve se na lijep i civiliziran način dogovori i ako lijepo pitaš možda ne bi otišao ovaj ali bi otišao sljedeći put. Popis se predstavlja kao da su na njemu neka mitološka bića, a ne ljudi koji su kraj tebe na tribini svaku utakmicu.
    Moj je dojam da popisom jedino ispaštaju navijači sa zapada koji idu na sve utakmice, a sigurno ima takvih.
  • Rakovica1986
    932
    Ne znam što ste napali čovjeka. Nisu svi ljudi nametljivi i nemaju modus operandi zadrugara pa će nekome titrat jaja da upadne na popis. To je potencijalno zapravo najveći problem našeg modela koji bi nas mogao zadesiti u budućnosti, a to je da će se puk krenuti dijeliti na one koji se ponašaju kao zadrugari i koji će smatrat da imaju neka veća prava na temelju nekog poznanstva ili bliskosti sa klubom.

Situacija s Rujevicom je općepoznata i tih smiješnih 412 ulaznica po meni treba ići Grupi unatoč tome što na tim popisima nekad znaju završit ljudi koji objektivno nebi trebali.
  • Zoran
    163

..bez ljutnje, ali ljudi koji idu na Istru,Šibenik,Goricu,Varaždin imaju godišnju pa im netreba ovaj paket.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.