• deda
    35.1k
    Prodaja traljava. Nekih 200 komada tek.
  • DrawTube
    6.1k
    Kome će nakon derbija pripasti zagrebačka obilaznica :chin:
  • deda
    35.1k
    I dalje traljavo. 350.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Dan bez izvjestaja o prodanim ulaznicama kao rucak bez mesa...NitkoBitan

Kao selo bez crkve.
  • blubach
    782
    Trenutno je ovo sve logičan slijed događaja.
    Za početak je splasnulo oduševljenje pobjedom DPa i tog inicijalnog pozitivnog šoka + niz loših igara naše ekipe (iako im sad i treba baš najviše podrške) + najveći problem, zima.
    Mislim da ne treba očekivati istu posjećenost kao prošle godine, ali trebamo se svi zajedno potruditi barem donekle održavati brojnost i bodriti našu ekipu kak god da je (ja osobno dolazim sutra, ZD).
  • NORTE
    13.6k
    dolazim sutra, ZDblubach

Baš si pravi blubač...
    Dobro si detektirao da loši rezultati svakako utječu na posjetu, a zima još i više.

Ljudi su svjesni da ovo itekako možemo okrenut, al generalno je dosta loša vibra oko kluba, prije svega medijska, ali i u vođenju gdje se "luta", kao i rezultatima.
    Sve to skupa na kraju i utječe na posjetu.

Očekujem ispunjen sjever dolje, a zapad slabo jer se očekuje temperatura u minusu.
  • Probirštift
    762
    20231209-184838.jpg
    09.12.2023 Dinamo - Rudeš 1:0 Kulenović
    Prva i zadnja tekma da sam vodio curu bilo hladno majko mila a igra katastrofalna
    Nadam se više ljude u subotu
  • NitkoBitan
    22.8k
    Nadam se više ljude u subotuProbirštift

Naravno da bude, minimalno duplo vise od ovoga na slici, a najavljena je i koreografija...

Da, taj Rudes je bio stvarno mrma, jos neka sumaglica... Sjecam se da je na toj tekmi neki njihov crnac ispao Ronaldinho kako je prelazio nase kao cunjeve.
  • deda
    35.1k
    Prešli smo 500 komada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.