• Mali Zeus
    16.1k
    Način upada na Popis je navodno rigorozan.
  • Carrasco
    5.1k
    Kako idu paketi?
  • deda
    35.4k
    Koliko vidim jako dobro. Preko 500 komada.
  • ZrnTSCHeZ
    824
    bez ljutnje, ali ljudi koji idu na Istru,Šibenik,Goricu,Varaždin imaju godišnju pa im netreba ovaj paketZoran

Nije baš tak...imam do sada 20+ tekmi ove sezone, a nemam godišnju...niti bum ikad na popisu grupe pa se za glavna gostovanja moram samostalno snalaziti po drugim tribinama (i višestrukim cijenama)...jer nisu svi članovi isti
  • criticus
    3.1k

uh sad je još teže pratiti preko ulaznice.hr kad prvo moraš barkod članske upisat da bi ti pokazao broj sjedalice.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Karte su vžepu štono se kaže.
  • ShanKu
    1.4k
    da nema Zone, zaboravil bi uzet karte :cheer:
  • OBIGB
    715

Molim da se taj posprdni termin zadrugari izostavi iz ovakvih rasprava. Zadruge, udruge, to su pravni entiteti koji omogućavaju jednostavnije djelovanje što se tiče nekaog organiziranog djelovanja generalno. OK, neka udruga se veže više za sjever, neka manje, ali u suštini to je nebitno.

Broj udruga koji se veže na Dinamo je poveći,ima ih ovakvih i onakvih, ali tribinu Sjever i grupu BBB ne čine udruge već nekakva ideja, organizirani rad na tribini i oko nje, ljudi i njihova djela. Od početka 2000ih je bilo udruga, pa podjela itd, nakon 2010 se to diglo na entu potenciju, zna se s kojom svrhom. Zato su i udruge izgubile na važnosti, jer ih može biti koliko god treba, samo se štancaju. Nije poanta udruge da se skupi 100 ljudi na papiru, prozove se nekakvom udrugim navijača, i onda što? Reprezentacija i cirkusantske udruge oko nje su isto dobar pokazatelj gdje to vodi i na što to liči.

Grupa BBB je tražila karte kako bi ih rasporedila prema ljudima koji su dio grupe, vezani na grupu itd. Više manje raspodjela je uvijek ista, koliko je to moguće. Ovo sa "titranjem jaja" je neukusno, jer se insinuira da netko nekome podilazi kako bi dobio karte. Samim time, ljudi koji su zaduženi za to unutar grupe BBB indirektno se etiketiraju na negativan način, što je potpuno krivo. Grupa je maksimalno transparenta prema ljudima kojima treba bit. Netko tko je malo upoznat s procesima, zna koga može pitat za što god treba i kada.

Da li nekad se desi da je netko zakinut? Vjerojatno da. Da li se na popisu nađe netko tko ima manje gostovanja ili nečega npr od nekoga sa zapada/istoka, vjerojatno da. Nema tu zle namjere, jednostavno to je proces koji nikada nije zacementiran, ali se zato nastoji bit u nekakvim granicama. I da, na popisu grupe se nađe i ljudi sa zapada, istoka, starijih, mlađih, ima svega, ali Sjever je dominantan kao što i treba bit.
  • Zoran
    163

...pa iskreno neznam zašto nemaš godišnju ( možda nisi lani imal, a onaj dan nisi stigao kupiti preko interneta kada su za 5 minuta zatvorili on-line kupnju- na taj način su naša dva frenda popušila godišnju pa zato pišem), ali ako si bio na 20+ tekmi ove sezone onda bi je trebao imati. Ja je imam i sretan sam radi toga jer nikad ne vodim brigu oko ulaznica, a i lakše se dođe do karata za gostovanja. Isto sam na +20 ove sezone, a nisam iz Zagreba.
  • Rakovica1986
    932
    totalno si promašio ono što sam htio reći. Ne dovodim Grupu u poveznicu sa ikakvim zadrugama niti sam "titranjem" htio ukazati na neke radnje Grupe. Moj upis je ušao u smjeru da ne vidim razlog da se čovjeka napada jer se eto nije snašao, a ima 1986. u nicknameu. To su metode onih za koje sam uvjeren da kao navijači nikada nećemo postati.

Da se mene pita Grupa bi svako gostovanje dobila sve ulaznice na raspolaganje, a ako nema dovoljno interesa onda bi se išlo dalje prema redu prvokupa.

Na ovom forumu se prečesto etiketira ljude, a svi zajedno dijelimo jedan jedini interes, a to je pošteni, stabilan i jak Dinamo.
  • OBIGB
    715

Moja je greška ako sam krivo rastumačio tvoj upis, ali sam morao reagirat prema onome što sam pročitao i stekao nekakav dojam.. Dosta sam osjetljiv na terminologiju, pogotovo kada se veže na Sjever (neovisno o tvom upisu), i zato odmah pišem jer ako ne napišem ostavljam zrakoprazan prostor neupućenima za vlastita tumačenja i stvaranje krive slike. Ponajviše pišem zbog novih generacija, klinaca koji tek dolaze i koji će iste probleme koje grupa ima danas ugledati za 5-10 godina, kad bude njihovo vrijeme.
  • Derby
    383
    Postoji samo jedan pravedan način raspodjele ulaznica, ali protiv njega je 90% navijača. Jer pravda nikom nije bitna, bitna je uvijek vlastita guzica.deda

Koji bi to nacin bio?
  • Rakovica1986
    932
    Moj jedini problem sa Sjeverom je taj što već nekoliko sezona zaredom govorim sebi da je vrijeme za godišnju na nekoj drugoj tribini jer mi je sve teže pratit tempo i da galamu ostavim mlađima, ali se nikako s time ne mogu pomiriti niti zamisliti utakmicu u kojoj samo sjedim i nisam ful u njoj kroz navijanje. Sljedeće sam si zadao da to bude kad prijeđemo na Kranjču.... :grin:
  • jakov1
    457
    jesi li siguran da je negdje bilo navedeno da članovi imaju pravo prvokupa za gostujuće utakmice?Izet Hajrović

Pravo prvokupa za pojedinačne gostujuće ulaznice za ovosezonske utakmice imat će vlasnici godišnjih ulaznica, a odmah iza njih prednost članovi kluba, a zatim svi ostali navijači.

https://web.archive.org/web/20240718144019/https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/obavijest-o-godisnjim-ulaznicama-za-sezonu-202425

Grupa je maksimalno transparenta prema ljudima kojima treba bit. Netko tko je malo upoznat s procesima, zna koga može pitat za što god treba i kada.OBIGB

Zvuči kao HDZ u općini sa 500 stanovnika.

Da se razumijemo, po meni je za klub najvažnije da navijači grme, koji god bio način da ih se skupi na tribini.
  • Niko1986
    984
    Pravo prvokupa za pojedinačne gostujuće ulaznice za ovosezonske utakmice imat će vlasnici godišnjih ulaznicajakov1

To je ono što mene najviše smeta. Nemoj to napisat pri prodaji godišnjih ulaznica, ako ne planiraš ispoštovati. Onda još izbrišu tu stranicu da kao prikriju tragove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.