• blue heart 72
    1.9k
    to bi bilo najpoštenije, nadam se da će tako i biti
  • jedan u nizu
    10.7k
    Onima koji ce cekati na karatani uopce nije vazno koliko je tko po kojim linijama dobio.
    Zanima ih koliko ide na karatanu da znaju kad treba stati u red: u ponoc, 6 ujutro, 10 ili uopce ne cekati nego doci popodne.
    Neron53

Da, zato uopce nije bilo nezadovoljnih nakon Bratislave.
    I to sve redom oni koji su cekali satima na karatani.
    Rekao bih da je njima i najvaznije.
  • mokoxax468
    916
    Imaš možda info hoće karte biti sljedeći tjedan (13.-19. siiječnja) ili točno tjedan kada je utakmica?

Putujem ponedjeljkom (20. siječnja) za London, pa se nadam kupiti ulaznicu za godišnjake prije puta
  • NitkoBitan
    21.5k
    Ovaj tjedan krece prodaja (cet/pet).
  • Neron53
    1.1k

O cemu ti govoris?...Nije se znalo koliko ima ulaznica na karatani i ljudi su se, razumljivo, osjecali prevarenima kad su skuzili da su satima cekali uzaludno. Da se znalo da ima samo stotinjak ulaznica na raspolaganju, nebi satima bili 30., 50. ili 100. u redu.
    Uostalom, i sam sam bio medju njima i cekao 12 sati.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    zna li netko hoce li mozda biti pusteno jos ulaznica za tekmu sa Milanom? Frend iz Njemacke mi dolazi taman taj tjedan u Zagreb pa bi isli zajedno na tekmu.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Oce. Nesto ce prepustit godisnjaci, a nesto ce ic i iz kontigenta UEFE sto oni ne preuzmu. Racunaj i na Zonu gdje ce svako malo netko "otpast" pa prodavat svoju kartu.

Inace to od UEFE obicno puste u prodaju zadnji tren (zadnji dan).
  • dapintar
    70
    Bok svima, jedno pitanjce.
    vlasnik sam godišnje, ali se još nisam učlanio ove godine, odnosno nisam produljio članstvo. hoću li moći kupiti kartu za London u prvokupu, odnosno gleda li se uz vlasništvo godišnje još i članstvo za ovu godinu?
    mislim samo je pitanje trenutka kad ću produljiti članstvo pa da znam moram li žuriti prije početka prodaje karata za London ili ne.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Godisnja je dovoljna, clanstvo nije dodatan uvjet uz godisnju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.