• fakin
    2
    pa čitao sam baš ovu temu cijelo vrijeme jer me zanima i nisam našao nigdje gdje piše tko dobiva tih 15-20% ulaznica kako je napisano i po kojem kriteriju.
  • masacusec
    4.3k
    Ma ja ti mislim da su si bed blu bojsovi to stavili v žep.
  • fakin
    2
    tenks na argumentiranim i normalnim odgovorima.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Uvijek ide navijackoj grupi dio, to je praksa i kod ostalih klubova u Europi. Manji dio ide i klupskim zaposlenicima, ovim i onim clanovima ovih i onih odbora, to je vec od prije uredeno pravilnicima. I jbg onda taj koji ima pravo na nekoliko karata na svoje ime odvede zenu, dijete ili ljubavnicu na tekmu, nije fer ali je tako.

Hvala Bogu bit ce dovoljno karata za Arsenal da niti jedan godisnjak ne izvisi. Na gostovanjima sa manjim brojem dostupnih karata postaje problem raspodjela.
  • Mali Zeus
    14.9k
    tenks na argumentiranim i normalnim odgovorima.fakin

Nisi baš podrobno čitao ovu temu, jer da jesi ne bi postavio pitanja koja si postavio.
  • desno
    25
    malo cudno pitanje ali sjeca li se tko kako se odvijala kupovina godisnjih za ovu sezonu, jesu li godišnju mogli kupiti samo clanovi posto se sjecam samo jedne cijene za svaku tribinu
  • Sajla
    6.5k
    jesu li godišnju mogli kupiti samo clanovidesno

da
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.