• jedan u nizu
    10.7k
    Jel se zna mozda kada ce ulaznice za Arsenal u prodaju?
    Imamo jos 18 dana, blizu je to :D
  • duksy
    311
    Po dosadašnjim iskustvima teško da će se išta znati prije 15.01.
  • Niko1986
    519
    Nadamo se da je naučena lekcija s gostovanja u Bratislavi.
  • superSantos
    3k
    Nadamo se da je naučena lekcija s gostovanja u BratislaviNiko1986

Jest, BBB uzimaju sve karte

Mada sudeći po tvom nicku ne sikiraj se ništa
  • don
    9.1k
    šta je čovik pogrešno napisa?
    čemu odma napadanje..
  • K3p
    183
    Ne kenjajte. Znaci kapacitet je 3 puta veći nego za Bratislavu i gostovanje je 3 puta dalje i skuplje. Svi koji žele će imat kartu.
  • austrijanac
    4.9k
    Bolje bi vam bilo da riješite avion i smještaj na vrijeme, nego karte.

Ko je to riješio na vrijeme, mogao je imat hotel na kilometar od stadiona za 100 eura.

Karata će bit.
  • dzg717
    1.1k
    Ljudi samo jedan savjet, utakmica se igra u 20h po engleskom vremenu, nemojte se zaletit pa kupit ryan air koji ide 22.1. U 16:30 jer necete stic ili stignete na drugo poluvrijeme
  • jedan u nizu
    10.7k
    OPREZ!!

za sve oni koji imaju rezervacije ili budu rezervirali uskoro preko bookinga, pazite se na prevare jer su ocito hakirani.

Daklem, imam rezervaciju vec mjesec dana i maloprije udem da provjerim detalje, kada dolazi poruka od hotela da su mi informacije nepotpune i da trebam updetati ili ce rezervacija biti otkazana u sljeecih 24h

Link je neki cudan i kada odete na njega trazi vas prvo vase informacije i klasicna pitanja da li putujete poslovno ili ne, ime, prezime, broj telefon i sl.
    Onda vas vodi na placanje i upisivanja podataka sa kartice.

Cijelo vrijeme stranica izgleda kao bookingova stranica, ali fale detalji neki.

Kontaktirao sam hotel i booking, i evo dobio sam odgovor od hotela:

Dear guest, Please be very wary and vigilant, it has come to our attention that Booking. Com has been hacked, and messages with dodgy links sent out to guests. This is a Booking. Com security issue. Please do not click on any links or give any details. Your bookings will otherwise be fine. As I'm sure you can appreciate, this appears to have been sent to thousands of bookings and we are being inundated with emails and calls at this moment, and it is impossible to answer and reply to everybody individually right now. Kind regards, Kevin Anthony -Hotel Manager
  • Niko1986
    519
    Mada sudeći po tvom nicku ne sikiraj se ništasuperSantos

Bio sam ja i u Bratislavi pa ne znači da je klub ispravno postupao.
  • juraa
    52
    koliki je kapacitet za nas sektor?
  • NitkoBitan
    21.5k
    2950/3000 osim ako se nije nazicala koja karta vise.

Inace bilo bi dobro da se pusti informacija koliko karata ide na karatanu a koliko se dalo grupi i raznim "zasluznima" u klubu da mi godisnjaci znamo na cemu smo.

Nije zajebancija da netko ispucava godisnji/slobodno da ceka od 5/6 ujutro na karatani a nema realne potrebe za time.
  • Plavi 9
    55
    Koju cijenu gostujućih ulaznica obično ima Arsenal?
  • NitkoBitan
    21.5k
    Cijena karte za nas ce bit oko 50 eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.