• petrinjskikokošinjac
    101
    Neznam po koji put vec se to mora napisat ali ocito nikad dosta, nemojte pisat rute putovanja, vrijeme i mjesto polaska na forumu.
  • Paggini
    32.6k
    Postovi s vremenom i mjestom polaska, rutama putovanja, smještajem i ostalim detaljima su izbrisani i ubuduće će se brisati.

Javni je forum dečki.
  • Neron53
    1.1k

Nista ne znaci info koliko se kome dalo po raznim osnovama. Jedino sto nam treba je bar priblizan broj ulaznica koji dolazi na karatanu.
    To je minimum korektnosti koje godisnjaci ali i svi ostali zasluzuju dobiti.
  • jedan u nizu
    10.7k
    Nista ne znaci info koliko se kome dalo po raznim osnovama. Jedino sto nam treba je bar priblizan broj ulaznica koji dolazi na karatanu.Neron53

Znaci.
    Ne mozes govoriti ljudima da imaju prvokup i onda reci imate xy ulaznica.
    Gdje je ostatak?
    Fer je reci, xy ide BBB (nitko se nece buniti), xy ide zaposlenicima i xy ide u slobodnu prodaju.

Ne moze 'podijeliti' odredeni dio karata i reci da onda godisnjaci imaju prvokup, kada to onda ocito nije.

Uostalom, posto je veci kapacitet i skupa destinacija, svi govore da ce svi koji zele doci do karte.
    Zasto onda uopce dijeliti karte okolo?
    Ako si godisnjak, doci ces do karte, ne moras tu kartu 'dobiti' na neki drugi nacin.
    Jer je tesko doci do karatane, ili online kupiti kartu?
    Ako je vec tako da nema brige za karte jel
  • Papastrumf
    13.4k
    Ne brinite. Bit ce sigurno 80-85% ulaznica u slobodnoj prodaji.
  • austrijanac
    4.9k
    Ono koliko ja znam, a vjerujem da znam dobro, "problem" nikad nije bila grupa, pa čak ni ta famozna Bratislava na koju ste se nakačili, a za nju si barem mogao nabavit ulaznice sa više strana.

London neće bit problem isto, barem po pričama, tako da treskavica neka i prozivanje ikoga je, u najmanju ruku, nerazumno.
  • jedan u nizu
    10.7k
    pa čak ni ta famozna Bratislava na koju ste se nakačili, a za nju si barem mogao nabavit ulaznice sa više strana.austrijanac

pa upravo ovdje i je problem, sto si mogao nabaviti preko vise strana.

Ako ti ne vidis problem u tome onda je to zalosno.

Papastrumf, lijepe vijesti, nadam se da ce slicno ostati i za bliza i atraktivnija gostovanja :cheer:
  • austrijanac
    4.9k

Ne vidim problem u tome da uzmem ulaznice preko uefe, preko domace tribine ili preko njihovog njuškala.

Više strana ne znači da je ilegalno ili ispod stola.
    Navijači se za ulaznice snalaze godinama već.
  • jedan u nizu
    10.7k

Jedno je za domacu tribinu, ali dobiti sponzorske ulaznice.
    Ovdje govorim za gostujuce karte.

Navijači se za ulaznice snalaze godinama već.austrijanac

opet, kada se 'snades' naustrb drugih koji bi trebali imati prvokup, onda to nije u redu.
    I opet govorim za gostujucu tribinu, a ne za domacu.
  • austrijanac
    4.9k

Ma sve pet, ja govorim za ostale tribine.

Kužim i tebe, stoji na mjestu argument.
  • din
    556
    da li možda znaš informaciju ako će karte biti online ili na TP?
  • NORTE
    13.1k
    Ticket point, godišnjaci pa članovi.
  • ivanzg
    263
    Optimističan sam po pitanju Londona, bez obzira na rezultatske probleme i igru tijekom sezone uvjeren sam da će biti navala i da će sve dostupne karte otići vrlo brzo.
  • Neron53
    1.1k

Onima koji ce cekati na karatani uopce nije vazno koliko je tko po kojim linijama dobio.
    Zanima ih koliko ide na karatanu da znaju kad treba stati u red: u ponoc, 6 ujutro, 10 ili uopce ne cekati nego doci popodne.
  • NitkoBitan
    21.5k
    godišnjaci pa članovi.NORTE

Pretpostavljam da ce se gledat tko je bio clan u prosloj godini.

Velikoj vecini nece stic clanska iskaznica za 2025. do pocetka prodaje za London, a ni online dobar dio ne moze ukucat bar kod svoje nove clanske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.