• Zoran
    81
    Jucer se u Splitu nismo dobro proveli, ali idemo dalje. Grlo me boli, sad neznam dal od navijanja ili prehlade, ali do petka sam zdrav… i zato još jace i vjernije za Dinamo do nove titule…. Ajmooo
  • Dzoni
    810
    Niti dobra atmosfera oko kluba, niti neki atraktivan protivnik niti najidealniji termin jer dosta ljudi radi još tad. Bit će dobro ako posjeta premaši 5000, ali uvjeren sam da će grmiti baš zato što nema padobranaca koji hoće gledati Milane, Dortmunde i ostale pa zujati uokolo. Zato i volim ovakve utakmice
  • Liks90
    2.5k
    Evo malo izvještaja za Celtic, vjerojatno nikog ne zanima ali izvolite

SG 275, ZD 225, ZG 225
  • NORTE
    12.6k
    Evo malo izvještaja za Celtic, vjerojatno nikog ne zanima ali izvolite

SG 275, ZD 225, ZG 225
    Liks90

Kako ne, Celtic je za tjedan dana.
    U četvrtak i posebno petak će nas zanimat koliko je preostalo za sjever dolje za Slaven da znamo šta možemo očekivat.
  • DrawTube
    5.5k
    Zašto protiv Slavena samo za ZD vrijede besplatne članske?
  • Rakovica1986
    739
    misliš kolega? Ja ipak očekujem da bi se trebalo popuniti više nego tipa na Istri prvo kolo. U petak treba napunit Sjever, a Zapad kako bude bit će. Došlo je vrijeme u kojemu će hrpa ljudi plaćat 20+ eura za kobasice po gradu i naslikavat se, a onda će ekipa ovdje drobit kako su skupe ulaznice za Dinamo.

Domaća kobasica sa Maksimira > bilo koja kobasica sa Adventa
  • NKDZ86
    2.2k
    zato jer su preskupe ulaznice za ZD i bit ce prazan. petak, kišu najavljuju, loša igra... (ne govorim u svoje ime!)
  • Crni86
    5.3k
    dobro je kolega iznad tebe naveo, skupe im karte a na adventu daju bogatstvo, pljackiau ih samo tak. na adventu nije hladno? Nema kise?

Znam da nije do tebe, al tko ne zeli ne treba ga ni tjerat. Doci ce dan kad ce klub imat i 10k ljudi koji ce dolaziti bez obzira na vrijeme, bez obzira na igru, bez obzira na cijenu. Do tad cemo varirat, ali brojka konstantno raste, al treba vremena.
  • Probirštift
    611
    Neka dođe 1k ljudi, naši dečki iz nekog razloga bolje igraju kad nema nikoga na tribini
  • Simpatizer
    490
    na adventu daju bogatstvoCrni86

Možda turisti, svaka osoba koju znam kaže da je advent postao preskup i da ove godine ne misle ništa kupit
  • Crni86
    5.3k
    zato advent opet gori, sumnjam da su sve bas turisti. Al dobro. Ne treba previse glavu razbijat, svako nek krene od sebe i neka dode u petak.
  • masacusec
    4.1k
    Zašto protiv Slavena samo za ZD vrijede besplatne članske?DrawTube

Zato jer je tako odlučio klub.
  • Simpatizer
    490
    Zašto protiv Slavena samo za ZD vrijede besplatne članske?DrawTube

Vjerojatno se treba skupit lova za kazne zbog baklji prošlo kolo
  • Crusades
    13.8k
    Kralju, kako ćeš skupit lovu s tim da puštaš ljude s besplatnim kartama na utakmicu?

Daj objasni mi tu mentalnu akrobaciju.
  • nemapredaje
    3.8k

Pa pitanje mu ide u smjeru “zašto i sjever nije besplatan za članove?”

Ne moraš odmah bahat biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.