• Liks90
    2.3k
    Gorica istok 921, zapad ostalo 255 ulaznica
  • ShanKu
    974
    Dobro to danas ide za Goricu :clap:
  • Neron53
    860

Ide to i bolje od moje jutrosnje prognoze :)
  • The Undertaker
    5.8k
    Da osnažim pitanje, sad vidim da će Arsenal ulaznice za Dinamo prodavati početkom prosinca.
  • ivanzg
    187
    Svi veći klubovi mjesecima unaprijed prodaju i rasprodaju ulaznice, ne znam kako je za gostujuće sektore.
  • ZrnTSCHeZ
    322
    Svi veći klubovi mjesecima unaprijed prodaju i rasprodaju ulaznice, ne znam kako je za gostujuće sektore.ivanzg

BVB je za tekmu protiv nas karte stavil van 30.10.
  • Neron53
    860
    Ja cu samo citati, da se i ova tema ne zatvori :)
  • NitkoBitan
    18.8k
    BVB je za tekmu protiv nas karte stavil van 30.10.ZrnTSCHeZ

Ne mogu stavit karte u prodaju kad ih nisu jos dobili, mogu stavit predbiljezbe za iste. Isto kao sto bi sad recimo Dinamo mogao pustit 2500-3000 zetona (ili necega na tu foru da ti osigura kupnju karte) za Arsenal.

Mislim da bi svakako nesto na tu shemu trebao i Dinamo napravit kako bi se ljudi znali na vrijeme izorganizirat, ipak nije London auto destinacija. Pa u slucaju da dobijemo vise karata nego sto je predbiljezbi pustimo taj ostatak klasicno tjedan dana prije.
  • jedan u nizu
    9k
    Ne mogu stavit karte u prodaju kad ih nisu jos dobili, mogu stavit predbiljezbe za iste. Isto kao sto bi sad recimo Dinamo mogao pustit 2500-3000 zetona (ili necega na tu foru da ti osigura kupnju karte) za Arsenal.NitkoBitan

Mozda nas klub funkcionira normalno i na vrijeme su dostavili karte suparniku?
  • ZrnTSCHeZ
    322
    Ne mogu stavit karte u prodaju kad ih nisu jos dobili, mogu stavit predbiljezbe za iste.NitkoBitan

Prema onome kak stoji obavijest na njihovom webu, karte će kupcima stići na njihov osobni mail u tjednu pred utakmicu u PDF obliku.
    Dakle nikakvi voucher i kasnije zamjene već je ovo što se njih tiče prodaja karata.

Slično kak dok kupuješ preko UEFAe i FIFAe za EURO/SP pa ti karte dođu tjedan-dva pred prvenstvo (samo kaj je tamo u aplikaciju, a ne PDF)
  • ZrnTSCHeZ
    322
    Za Maksimir?Neron53

"Vorverkauf Champions League :

- Der Vorverkauf für das Champions-League-Auswärtsspiel gegen Dinamo Zagreb (Mi., 27.11., 21 Uhr) startet am Mittwoch, den 30.10., um 12 Uhr. Vereinsmitglieder können bis zu zwei Tickets erwerben. Alle Kartenkäufer erhalten in der Woche vor dem Spiel eine separate E-Mail mit einem Ticketlink pro Karte, worüber das jeweilige Ticket als PDF-Datei online abgerufen werden kann."
  • Liks90
    2.3k
    Istok 954 prodano, zapad ostalo 241
  • NitkoBitan
    18.8k
    Jel to onda tolika tajna koliko smo dali BVB karata za jug? Mozda se zato niti ne razmislja o otvaranju juga za nase navijace.

Neka se fino kaze vec smo im dali 3 tisuce karata da ne ispadamo glupi mi koji zelimo nase navijace na juznoj tribini.

Ma zapravo nek im se da cijeli kapacitet i omoguci korteo od Trga bana Jelacica. Ustedit cemo na 30 zastitara i 3 kombija interventne vise, a zagrebacki ugostitelji i apartmandzije ce zadovoljno trljat ruke.

To sto je ovaj krnji kapacitet Maksimira rasprodan i sto jos barem 10 tisuca navijaca Dinama zeli bit na utakmici je manje bitno.
  • ivanzg
    187

Tribina Jug neće biti u prodaji i ne može biti za domaće navijače dok policija to ne odobri a u ovakvim slučajevima kad se cijela tribina bez problema može rasprodati gostujućim će odobriti nikad, daj se više pomiri s tim jer si postao naporan već sa tim otvaranjem juga za domaće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.