• IstokKa96
    753
    Nama se navodno na gostovanjima iz sigurnosnih razloga smanjuju kapaciteti ulaznica, a gostujućima se na našem terenu omogućava također iz sigurnosnih razloga eventualno povećanje zajamčenog kapaciteta...
  • NitkoBitan
    18.8k
    Navijaci Dortmunda su "opasni" pa Dinamovi navijaci ne mogu bit na jugu, ali zato tim nezgodnim Svabama treba dat jos vise karata od zajamcenih 5% :monkey:

Kuzim logiku. Ili je mozda do zagrebackog turizma pa da sto vise njih potrosi lovu ovdje.
  • NKDZ86
    2k
    tragikomedija. trošak je staviti ogradu i 20 redara više, a nije trošak raditi novi fan shop na stadionu koji se planira rušit, dajte molim vas.
    zato na zapadu i sjeveru ima i atj lučko i gro murije, pa daj ih pošalji na jug
  • Liks90
    2.3k
    Gorica istok je na 750 ravno
  • rioda
    5.2k
    Oni koji nisu do sad kupili ne zaslužuju da se nešto improvizira radi njihJuznjak

Kakvo razmišljanje.

Prvo, nije "radi njih", nego mislim da je svakom klubu u interesu imati što više svojih navijača na tribinama, pogotovo u takvim važnim utakmicama.

Drugo, nešto je i u zaradi od ulaznica...
  • Juznjak
    3.9k

Razumijem tvoje razmišljanje ali se ne slažem. Vjerojatno ću se složit kad dođemo do toga da ovakve rasprave budemo imali za domaću HNL utakmicu protiv Gorice. Stvarno očekuješ veliku podršku od tih koje treba molit da dođu podržat klub za koji navijaju u Ligi prvaka? Vjeruj mi znam puno simpatizera Dinama koji odu na 1-2 utakmice po sezoni i to su ti oni koji u slučaju poraza najviše psuju i vrijeđaju igrače i još na to dodaju da nikad više neće dati novac za utakmicu Dinama.
    Uglavnom ne moramo dalje o ovoj temi, ne slažemo se i to je to. Pustimo Liksa i Dedu da vode ovdje glavnu riječ, tako je najbolje
  • Crusades1986
    13.3k
    Džabe krečite oko tog juga po tisućiti put. Utakmica će bit visokorizična, nema šanse da murija da suglasnost da dio juga ide za domaće navijače.
  • emilperska
    6.6k
    Kupio kartu za zapad Gorice. Nije ostalo previše. Sredina rasprodana, rubni sektori full u prodaji.
    Znam da nitko tamo ne pazi na mjesta, ali čisto navodim za ekipu što planira kupit kartu za zapad..
  • ZrnTSCHeZ
    320
    Tamo pod "Pitanja upravi/korisnička služba" se povela rasprava o tome pa svoje mišljenje ovdje postam:

Ako je uobičajeni gostujući kapacitet na Emiratesu cca 3000, mislim da je onda i unatoč specifičnoj situaciji u kojoj smo zna se zbog čega, prilično ziher da bude se dobilo barem 2500 karata.

Za tih 2500 mjesta bi možda klub mogel kroz reprezentativnu pauzu organizirati (transparentnu) prodaju "žetona"/"reda prvenstva" (ili nazovite kak god to hoćete).

A onda kad se jednom i službeno dogovori i dobije broj ulaznica te zeleno svjetlo za njihovu distribuciju, lako organiziraš prodaju ostatka kontigenta i zamjenu "žetona" za vaučere/ulaznice.
  • emilperska
    6.6k

Stoji djelomično, ali onda nema baš nikakve logike da se glumi fake gospodština i da im ijedna karta više od onog propisanog..

Nama su to rijetko kad to davali. Ne treba bit veći papa od pape. Dovoljno su tovari orgijanjem osramotili klub nedavno..
  • The Undertaker
    5.8k
    A što je vaučer nego žeton? Zna se koliko Arsenalov gostujući sektor ima ljudi i koliki će biti kontignet ulaznica. Ne vidim razloga da se odmah u prodaju ne stavi 80-90% vaučera odnosno minimum za koji si siguran da će biti dodijeljen. Ako se kasnije pojavi još koja ulaznica nitko se neće buniti. Onda će svatko tko planira ići imati ili nemati vaučer i moći će na vrijeme pripremiti ili otkazati put, hotel i što već. Ovako već vidim da će se sve raditi zadnji tjedan kad se ekipa vrati sa skijanja.
  • The Undertaker
    5.8k
    S obzirom da su kolaju nove neprovjerene informacije oko distribucije ulaznica za Bratislavu, ljubazno molim odgovor kakva je bila razdioba ulaznica odnosno koliko je ulaznica rezervirano za BBB a koliko je išlo na karatanu za slobodnu prodaju.
  • petrinjskikokošinjac
    91

To sto ljudi ne vide razloge ne znaci da oni ne postoje. Jos se nije dogodilo sto zbog domacina sto zbog gosta da se ulaznice za gostovanje prodaju tri mjeseca ranije.
  • The Undertaker
    5.8k
    Slažem se. Zato i postoji tema pa neka upućeni iznesu razloge zašto se ne može. Ja ih ne znam a ti ako znaš, iznesi.
  • Liks90
    2.3k
    Gorica istok 820, zapad ostalo 329
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.