• petrinjskikokošinjac
    91

Ja kuzim da ces ti sad skakat di treba i ne treba i razumijem ogorcenje i ljutnju i sve mi je jasno ali da tebi treba neko iz kluba tu pisat da je iz xy razloga nemoguce prodavat za London tri mjeseca unaprijed ulaznice za to gostovanje, e to stvarno ne razumijem.
  • scooniepenn
    3.4k

Ne, nemaju pravo, već mogućnost. Mi možemo, kao što je Bayern procijenio, odlučiti da u dogovoru s policijom na raspolaganje stavljamo 5% ukupnog kapaciteta, ni karte više.
  • The Undertaker
    5.8k
    Ja ne skačem već pitam. Držim se razumnim i ako mi neko argumentira ove xy razloge, ja ću ih prihvatiti.
  • ZgBlue
    567
    U subotu idem obiteljski na tekmu, tako da ovoga puta idem na zapadnu tribinu.
    Cilj je naravno da budemo skupa na tribini pa me zanima jel se gleda numeracija sjedala sa karata?
  • Neron53
    855

Dodji na lijevi sektor zapada gdje ce biti vecina nasih pa su vece sanse da te nitko ne zajebava :)
  • reziser
    6.9k
    karte za lijevi sektor zapada vec u dzepu :up:
    preko puta boysa...
  • GaijiZG
    1.6k

Sve se bojim da ovaj nesmotreni i naivni potez uprave što se tiče Bratislave ne dovede do raspada foruma koji nikad podijeljeniji nije bio, pa ni kad smo na svakoj temi pričali o ustasama i partizanima

AHAA, sada plačete za nekim boljim vremenima!! Otvarajte geopolitiku da skrenemo pozornost s ovog... :naughty:

Btw ne znam kako je forum podijeljen, žrtvuj ti 6 sati pa se zadovolji sa onakvim PRovski objašnjenjem. S obrizom da sam na stadionu vidio dosta gerijatrije koja je bila kao strano tijelo, najvjerojatnije su to kompanjoni jednog ili više od 5 "presretača", bez kojih ova uprava ne bi postojala, a deda i ekipa ne smiju to iskomunicirati. Usluga za uslugu, i ako je takva situacija, treba imat razumijevanja. A ak je fkt neki povjerenik sam tak čopio 100 ulaznica, s takvim se treba obračunat, no nejasno mi je kako to može proć klubu ispod radara.
  • Liks90
    2.3k
    Istok 880
  • jedan u nizu
    9k
    Usluga za uslugu, i ako je takva situacija, treba imat razumijevanjaGaijiZG

ne moze biti razumijevanja ako to koristi vise ljudi a ne jedan.
    Da uvijek 'nestane' koja karta sa strane, to je svima jasno, ali kada se desi da ih ostane samo 100 (ili manje) za obicni puk (cak ne ni obicni nego godisnjaci), onda to nije u redu.

Ja sam siguran da je dobar dio ljudi sa zone koji su bili u Bratislavi, doslo do karata na nacine mimo ticketpointa, a ocito samo oni koji su cekali bespotrebno u subotu dizu frku.

Zbog ovoga i pomodstva vise volim fizicku prodaju. Arsenal ima potencijal da se rasproda za godisnjake, a na kraju ce svaki godisnjak moci doci do karte, i onaj kojem je to prvo gostovanje. Dok oni koji idu stalno su spremni cekati cijelu noc.
    Ne kazem da netko tko nikad ne ide, nema pravo ici na tekmu, nego takvi obicno ne zele stajati u redu 5+ sati, dok ostali koji zaista zele, ce stajati bez obzira na to. I onda se opet moze desiti da ima puno 'padobranaca' na tribini, ili ispod tribine, a ispred tv ekrana.
    Ako je netko tko ide prvi put, ili samo zato jer je pomodno, spreman stajati cijelu noc, apsolutno podrzavam, ali ticketpoint je barem u tome 'fer'.
  • blubach
    443
    Btw ne znam kako je forum podijeljen, žrtvuj ti 6 sati pa se zadovolji sa onakvim PRovski objašnjenjemGaijiZG

Možda sam propustio, klub se službeno oglasio oko ovog?
  • NitkoBitan
    18.8k
    U Londonu ce gostujuci sektor imat cca 3000 mjesta sto je 5% kapaciteta stadiona (dovoljno da niti jedan godisnjak ne izvisi). Klub ce dobit i ulaznice za domacu tribinu/VIP lozu koje ce zadovoljit apetite sponzora, obitelji igraca i "ostalih". Ne smije se davat nikome karta za gostujuci sektor mimo BBB ili karatane, ne smije! Neka izvole cekat u redu na karatani ili grickat nokte pred laptopom.

Bilo bi pozeljno za London da se odmah dobiju i vaucer i karta kao za Bratislavu.
  • deda
    33.9k
    Sjevera dolje za utakmicu protiv Milana je ostalo svega 30 komada pa proslijedite neodlučnima.
  • GaijiZG
    1.6k

Pa ne znam jel klub sluzbeno izaso s tim, al deda je tu pastao neko pojašnjenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.