• blubach
    445
    Pa ne znam jel klub sluzbeno izaso s tim, al deda je tu pastao neko pojašnjenje.GaijiZG

Znači ništa službeno...
    Ne znam, vidim da se sve to stišalo, ovdje se nastoji da se zaboravi (ili nema novosti ili ne žele s tim u javnost), a u klubu vjerojatno ni ne razmišljaju o tome da išta kažu...
    Bio sam u tom redu, nažalost prekasno jer sam bio pred kraj reda, nisam potrošio 6-7-8h kao neki nego manje tako da nije bila ogromna šteta s moje strane, al me ovo stvarno pogodilo.
    Ne to što se desilo jer će se desit opet, nego to što se opet stvari rade u tišini i iza leđa navijača...
  • petrinjskikokošinjac
    91
    Zapravo vise smo tu problema na ovoj temi rjesili, policija vise ne mora voditi sigurnosne procjene i sastanke jer su ljudi na zoni to pitanje procesljali i dali odgovore, klub vise ne mora slat kod domacina prije utakmice svoju delegaciju jer i to mogu procitat na zoni, kad idu karte u prodaju i koliko smiju pustit i na kraju svega uefa vise ne mora inzistirat na vaucerima kad tako i tako svi misle da je to kao i prije po nalogu kluba. Samo treba cesce zonu citat.
  • Liks90
    2.3k
    Istok Gorica prodano 1031, zapad ostalo 215
  • Neron53
    862

Jebenica....sutra odlazi zapad a u petak istok :)
  • Liks90
    2.3k
    1051 istok prodano, zapad ostalo 202
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.