• Liks90
    2.3k
    London će nestat odmah to je 1/1
  • superhik
    11.1k
    Može mi netko objasniti koji bi bio razlog pomame za utakmicu u Bratislavi pomodnih navijača?
    Em je grad ružan k'o ona stvar.
    Em je protivnik takav kakav je.
  • Probirštift
    492
    Ružne žene i jeftino pivo
  • SAS1987
    15k
    Nakon cetvrte pive ruzne idu kuci :lol:
  • ZrnTSCHeZ
    309

Može mi netko objasniti koji bi bio razlog pomame za utakmicu u Bratislavi pomodnih navijača?
    Em je grad ružan k'o ona stvar.
    Em je protivnik takav kakav je.
    Jer je dinamo IN, jer je hype...a ekipica se uvijek voli pofaliti da je tamo gdje je ovakav ili onakav šušur
  • Nolifer
    8.5k
    Nakon cetvrte pive ruzne idu kuci :lol:SAS1987

Što su one ružnije, to su meni veće šanse :lol::cool:
  • Laura
    48
    Ta sam
    Direktno s Sibenika smo se vratili, oko pol 1 stigli u Zg, pokupili jos jednu frendicu i išli na ticket point.
    Jedan frend je isto išao iz Šibenika direkt, na zapadu je bio, dosao malo prije pa smo se mjenjali ak je neko otišao do udruge se zgrijat il na kavu i tak.
    Jos dan prije tekme smo se dogovorili kak budemo i uspjelo je. :)
  • deda
    33.8k
    Vidim da je mučan dan na ovoj temi. Ako je išto pozitivnoga to je svakako činjenica da su Dinamovi navijači željni utakmica i Dinama. Vjerujem da su u klubu svijesni vaših komentara i da će svakako u budućnosti transparentnije komunicirati prodaju ulaznica gdje potražnja nadmašuje ponudu. Ono što bi ja htio vidjeti da Dinamov navijač istim žarom gori za male utakmice i da se i za njih traži ulaznica više. Prilika je već sljedeće subote kad igramo s Goricom, a za koju smo dobili čak 2.000 ulaznica. Do ovog trena prvog dana prodaje otišlo ih je 44.
  • ShanKu
    947
    Ja još biral idem sada na Slovan u utorak ili idem na Šibenik, oboje ne bi išlo baš lako... Odabral Šibenik i nije mi žal, lijep petak. Živjel HNL!
  • Neron53
    806

Sada znam s kim sam se druzio preko noci :)
  • NitkoBitan
    18.7k
    Vjerujem da su u klubu svijesni vaših komentara i da će svakako u budućnosti transparentnije komunicirati prodaju ulaznica gdje potražnja nadmašuje ponudu.deda

Transparentnije komuniciranje bi takoder znacilo da je klub objavio kako je ostalo 100 karata za karatanu... i kakva je to utjeha kad idu baka i deda od 60+ koji nisu clanovi Dinama dok je samo 100 godisnjaka mimo BBBa doslo do karte?

Nama je prvenstveno potrebna transparentna i pravedna ponuda karata gdje BBBi imaju jedan kontigent karata dok ostatak ide preko karatane, bez ikakvih iznimki!

Nek se baka i deda, sponzori i putnicke agencije smrzavaju u 4,5 ujutro kod karatane kao i ostali smrtnici.
  • ZrnTSCHeZ
    309
    Prilika je već sljedeće subote kad igramo s Goricom, a za koju smo dobili čak 2.000 ulaznica. Do ovog trena prvog dana prodaje otišlo ih je 44.

Jel svih 2000 ide u slobodnu prodaju ili je 30-40-50% rezervirano za "popis"?
    Samo pitam zakaj kapa, jelda... :chin:
  • NitkoBitan
    18.7k
    Ovo je jedna zalosna preslika drustva u kojoj ce danas/sutra taj koji je preko stele dosao do karte kukat kako je netko prije njega preko stele dosao na pregled u bolnicu i slicno.
  • morales
    150
    Nece se desit nikakvo priopcenje,sta ce oglasit da podjelili smo 500 600 karata preko veze,meni to ne smeta da su ih podijelili ljudima sto idu na utakmice,al takvi sa zicare to je sramota
  • DrawTube
    5.3k
    Do kraja dana za Istočnu tribinu u Gorici prodano 65 ulaznica tj 3,3% ukupnog kapaciteta Istoka

Liks možeš ovo preuzeti nadalje ako hoćeš , da ti ne uzimam posao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.