• Praskaton
    3.1k
    Pa ga je prevara izvadila ranije za nagradu
  • Krizy
    50.4k
    100 utakmica, 12 golova, 21 asistencija, 5916'
    Domaća natjecanja 75/11/21, 4751'
    Europska natjecanja 25/1/0, 1165'

Nema on šta ići iz Dinama još, u europskim utakmicama još nije gotovo pa ništa pokazao.
    HNL je prošle sezone, kako se kaže, izdominirao. Ali ove sezone je u jako lošoj formi, baš kao i ostatak momčadi.

Ako bi mogli dobiti 20 milijuna, ja bih ga prodao. Doveo bih kao zamjenu Thomassona, koji je ispao iz prvih 11 Lensa. Već sam pisao dosta o njemu, igračina.

Kad već spominjem Thomassona, naletio sam na post u kojem sam opisao gdje su sve završili svi igrači koje sam spominjao na Zoni.
    Pa više promašaja ima naša struka od ne znam koliko ljudi, nego Zona :rofl:
    I ovdje su igrači koji su u trenutku spominja sigurno bili realni za dolazak u Dinamo, ako ne svi onda 90% njih.
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/318550
  • rioda
    6.3k
    Piše Germanijak: Martin Baturina opet se u subotu osjećao slabo, zato je izišao iz igre, kao da je na pomolu nova viroza. Često ove sezone Martina napadaju virusi, ona zadnja prehlada dobro ga je 'potrošila'.

Što je s tim dečkom? Mlad, u naponu snage, u svakodnevnom treningu, a bolestan je češće nego neka bakica u staračkom domu.
  • jedan u nizu
    10.8k

rekao sam ja, ako budem novi trener, ide mu 5% manje za virozu. Ove sezone je izgubio vec pola place izgleda
  • Noel
    8.2k

Malo pogledat ko je gospodinu manager i ko su posrednici u transferu pa će neke stvari bit jasnije..
  • Paggini
    34.5k
    Lik daj popij jebeni multivitamin ili neki kurac, dokad više ovako
  • laznjakAndrejaKramarica
    190
    pa ne spava debil mali. Svaku vecer oko 2 sata iza ponoci na instagramu izadje objava na houseofhighlights ili tak nekoj stranici sportskoj i prvo kaj upadne u oci martinbaturina liked this. I to tak iz veceri u vecer. Profi nogometas si, placen. Spavaj jbt. Imao je Gvardiol takvih problema pa je dobio lijepo prsten za pracenje kolicine sna i vremena kad ide lec i ustaje i kraj price. Platili smo te, placamo te, ponasaj se odgovorno. Samo kaj u Dinamu izglada ljude boli ona stvar za sve vise
  • dzg7
    344

Tko mu je menadžer ?
  • Miro Vugrinec
    6.7k
    Baturina je odigro za Dinamo 5916 sto je 65 utakmica cijelih. Uz to ima 12 golova i 21 asisst. 33g/a u 65 nastupa.
  • BBBaranja
    2.9k

Ako on osobno stoji iza tih lajkanja u 2 iza ponoci to je ozbiljan problem koji bi se trebao rjesiti..
  • laznjakAndrejaKramarica
    190
    a nije messi jos uvijek da placa nekog da mu vodi racun. Meni je to sve razumljivo. Klinac je. Al znas i sam da ti san treba i da radis u gradskoj upravi da bi mogao izdurati, a di tek on kaj nije stao sezonu i pol
  • BBBaranja
    2.9k

Nije Messi ali je krajnje neozbiljan,moze postati veliki igrac ali ako tako nastavi tesko..a ima i dobra primanja,nema vise 15 god nekakvu obavezu bi trebao imat..
    Volim i ja ostat duze budan i igrat manager il pogledat nba ali ne radim to cesto jer znam da na poslu gdje zaradujem do 1000e mjesecno ne funkcioniram sutradan kako treba.
  • Mihaljević
    11.2k
    GGXzAdUXUAA5ben?format=jpg&name=medium
    Grande :heart:
  • kibic11
    131
    jel mu još nos zaštopan il su kupili operil?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.