maddaddam
a kada sam već tu danas — BluePhone67
Boogieman
Pa kaj piše u odluci novih vlasti, kaj se raspušta?Pa onda tekstovi poput da se nije raspustio klub, već uprava, onda je valjda samo nova uprava postavljena?
Mlađi referent
Pa kaj piše u odluci novih vlasti, kaj se raspušta? — Boogieman
je li onda taj čin nelegalan? — Boogieman
superhik
Boogieman
Mlađi referent
Upravo si sam rekao da je jedina odluka ta o raspuštanju uprave, a da nema one o gašenju kluba — Boogieman
nema kontinuiteta od osnutka? — Boogieman
Boogieman
Kako onda možeš pisati je li Gradjanski ugašen, preoblikovan ili nekaj drugo ako nemaš informaciju?Ja nemam informaciju kako je išao pravni proces gašenja prijeratnih klubova, ako ga je bilo. — Mlađi referent
Mlađi referent
Tovarima se teoretski moglo dogoditi da imaju 2 kluba pod tim imenom. — deda
Kako onda možeš pisati je li Gradjanski ugašen, preoblikovan ili nekaj drugo ako nemaš informaciju? — Boogieman
Boogieman
Ne sjećam se da sam naišao na termin "ugašen" kod svjedoka vremena, ali ok. Ima i onih koji govore drugačije od tih tvojih, ako nađem vremena mogu i ja uploadat neke članke, a nije da ih već nije bilo na ovoj temi. Uostalom ja sam odrastao na priči običnih ljudi, susjeda, kuma itd. koji su govorili da je to isti klub i kaj sad, opet subjektivno. Ne slažemo se, a nema smisla da spamam temu dalje, meni je to isto s pravnim temeljem ili bez. No hard feelingsSvjedoci vremena, konkretno i ovi koji kažu d=G će ti reći da je Građanski ugašen, a Dinamo osnovan u Gundulićevoj 32. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.