a kada sam već tu danas — BluePhone67
Pa kaj piše u odluci novih vlasti, kaj se raspušta?Pa onda tekstovi poput da se nije raspustio klub, već uprava, onda je valjda samo nova uprava postavljena?
Pa kaj piše u odluci novih vlasti, kaj se raspušta? — Boogieman
je li onda taj čin nelegalan? — Boogieman
Upravo si sam rekao da je jedina odluka ta o raspuštanju uprave, a da nema one o gašenju kluba — Boogieman
nema kontinuiteta od osnutka? — Boogieman
Kako onda možeš pisati je li Gradjanski ugašen, preoblikovan ili nekaj drugo ako nemaš informaciju?Ja nemam informaciju kako je išao pravni proces gašenja prijeratnih klubova, ako ga je bilo. — Mlađi referent
Tovarima se teoretski moglo dogoditi da imaju 2 kluba pod tim imenom. — deda
Kako onda možeš pisati je li Gradjanski ugašen, preoblikovan ili nekaj drugo ako nemaš informaciju? — Boogieman
Ne sjećam se da sam naišao na termin "ugašen" kod svjedoka vremena, ali ok. Ima i onih koji govore drugačije od tih tvojih, ako nađem vremena mogu i ja uploadat neke članke, a nije da ih već nije bilo na ovoj temi. Uostalom ja sam odrastao na priči običnih ljudi, susjeda, kuma itd. koji su govorili da je to isti klub i kaj sad, opet subjektivno. Ne slažemo se, a nema smisla da spamam temu dalje, meni je to isto s pravnim temeljem ili bez. No hard feelingsSvjedoci vremena, konkretno i ovi koji kažu d=G će ti reći da je Građanski ugašen, a Dinamo osnovan u Gundulićevoj 32. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.