• Paggini
    29k

Treba biti kritičan i realan = svi u klubu trebaju dati ostavke 8 mjeseci nakon demokratskih izbora. :)
  • emilperska
    7.3k
    Treba biti kritičan i realan = svi u klubu trebaju dati ostavke 8 mjeseci nakon demokratskih izboraPaggini

Sad ti kao moderator namjerno izvrćeš teze.

Ako se mozemo složit da IO nema bas prevelike veze u tome da li ce na lijevog beka doći:

1. Nitko
    2. Olivares
    3. Reprezentativac Čilea Suazo

Ako stoji i da nije DIREKTNI posao predsjednika Uprave Manenice da gleda igrace iz rumunjske i slovenske lige, neciji posao to ipak je. Zar ne?

Taj netko tko je zadužen za to je očito podkapacitiran i nije dorastao funkciji. Uništena je sezona do razmjera lige za bedaka 2005. Taman smo nakon 20 godina i one katarze pod Kužeom zaokružili priču.

Sto želiš reći da za ovo nitko ne treba momentalno odgovarati? Pojavit ce se SD i tko je vec odgovoran u Cinestaru, malo crveniti i idemo dalje po nove MMAe i Olivarese.

90% našeg poslovanja i funkcioniranja se odnosi na sportski segment. Ovo sprdanje s plebsom jer ih trenutno boli kurac za loyalty program, revije i prodane dresove nije lijepo. Od prodaje jogurta i japanki se ne zivi, vidi pod Hajduk.

95% Zone je skupljalo učlanjivanja za svrgavanje Zorić Mamić struje u 2023. i onda kasnije aktivno glasala i agitirala za proljećare, tako da ova vađenja glave iz ormara su besmislena i samo raspiruju dodatne pizdarije..
  • Dudu9
    1.2k
    Problem je jer IO i vodstvo kluba nije smjenilo SD u najvećoj rezultatskoj krizi zadnjih 20 godina, da su dali otkaz i tražili neko jako ime u tom segmentu manje bi se napadalo vodstvo kluba, ovako ispada da pokrivaju i čuvaju ljude za ovakav rezultat po tome i oni nisu za svoje pozicije, prošle godine kad je bila i manja kriza član uprave za sportski sektor je sam dao ostavku, kad već Marić nema takav moral trebao je klub to napraviti
  • IceMan
    2.4k
    Svi zajedno smo se u ovo uvukli, zajedno moramo naći i način da se izvučemo.

Ali odgovornost mora postojat. Naravno da je sportski dio zakazao, kao i mora se priznat velika doza nesreće u vidu ozlijeda.
  • emilperska
    7.3k
    Što više se odgađa neka grda i nepopularna odluka od strane Uprave/IOa, to je veća rupa koju sami sebe kopaju. Za 2-3 mj plebs više nece bit sretan promjenom u sportskom sektoru, nego ce se trazit njihova odgovornost zbog nečinjenja.

Priče o naslovu treba zaboraviti, ako se desi, desit ce se. Ali to više nije najrealnije. I zahtijeva neviđen i brzo odrađen zimski rok, kakav se neće desit prema svemu sto smo vidjeli..
  • superhik
    11.7k
    velika doza nesreće u vidu ozlijedaIceMan

Može se smatrati nesrećom, a može i nedovoljnom pripremom od transfera pa do priprema i prevencija.
    Našao sam ove podatke:

On average, 5-10 players in a 25-30 player squad may be injured at any given time, though this number can fluctuate.

Top-level clubs participating in intense leagues and tournaments (e.g., Premier League + Champions League) often face higher injury rates.

Clubs playing in the Champions League face approximately 30-50% more injuries compared to clubs playing only domestic leagues due to the increased number of games, high-intensity matches, and reduced recovery periods.

Zašto se sve ovo nije uzelo u obzir i zašto mi ne možemo preživjeti minimum ozljeda i imati igrače koji mogu zamijeniti iste je pitanje na koje treba odgovoriti.
  • Paggini
    29k
    Sad ti kao moderator namjerno izvrćeš teze.emilperska

Ne izvrčem ničije teze "kao moderator", što točno može značiti kompletni reset sportskog i upravljačkog sustava/sektora osim ostavke svima?

Marić neka ide, neću suze lijevati za njim, ali sam se referirao na njegovo mišljenje da bi sad i cijela demokratski izabrana uprava trebala otići nakon 8 mjeseci...
  • emilperska
    7.3k

Znaci ne treba odgovarat nitko momentalno?

Drzimo se one "dajmo im vremena", "neka institucije rade svoj posao" ili sad jos popularnije "porasli su komercijalni prihodi, obaramo rekorde".

Ja tu mislim na sportski sektor i tko sve sudjeluje u njemu. Prerano je za spominanje upravljačkog, nadam se da ta faza nece ni doći jer onda znaci da su sjebali baš sve.

Edit: vidim da si editirao post i da se manje vise razumijemo samo sto ti moras moderatorski PRovski upakirat, ja ne moram.
  • ElDorado
    717
    Postoji ona stara ‘iluzirno je očekivati da će uzastopni isti postupci dati svaki put različite rezultate’. Tak je i s Marićem. Ak ćemo bit točni on je odradio do sada tri prijelazna roka. Sva tri katastrofa. I ne čak po kvaliteti koju je doveo već po igračima i pozicijama koje nije doveo prije svega.
  • Paggini
    29k

Sad ti radiš ono što mene optužuješ i izvrčeš moje riječi hahah.

Ja se slažem s tobom da SD treba ići što sam gore i napisao, ali ako sad odjebemo SD-a, bez zamjene koja će odraditi prijelazni rok doći ćemo u situaciju gdje će prijelazni rok odraditi Bjelica, a to mi je u ovom trenutku još gora opcija.

Ako postoji zamjena, a nadam se da Uprava radi na zamjeni, Mariću hvala lijepo, vrati se na vođenje akademije. Ali ako ne postoji, onda neka ostane i ovaj prijelazni rok jer alternativa je puno gora.

U prvotnom postu sam se referirao na kolegu koji je zahtjevao kompletni reset sportskog i UPRAVLJAČKOG sektora, jel, što mi je bilo smiješno da se kolega postavio kao realan navijač time što je zahtjevao da svi - i SD i uprava daju ostavke.

Jer njihove kompletne ostavke bi jako pomogle klubu.
  • ZgDLions
    571

Super si to napisao.
    Meni je to kao gori nam prizemlje, ali mi smo na drugom katu i još nismo u velikim problemima.
    Slabo mi je alarmiranja i zbijanja redova od strane kluba.
    Zajec u Lisinskom kaže onako ko da je neka fora, pa prošle godine u trećem mjesecu je isto bilo sedam bodova manjka, pa je sve bilo ok.
    Svaka kriza na naplatu dođe kasnije, nije još jedan potres pogodio stadion da to odmah osjetimo.
    Ak se malo ispuše balon, bude manje članova, slabije se prodaje u shopu, manje ljudi na stadionu, igra se konferencijska, koja nije baš da je naj napetija.
    Zagreb je specifičan, vidjeli smo na primjeru ostalih velikana u gradu.
    Trebali bi u klubu malo ozbiljnije shvatiti krizu, a ne zapošljavati Džemu i Šokotu.
    Jučer je nakon zadnjih loših rezultata bila po meni neloša posjeta.
    Malo smo se smrzli, ali smo podržali i atmosfera oko mene nije bila loša, ali da smo zaslužili malo bolje, valjda jesmo.
    Od toga da nebumo ni jednu ove godine u hnl-u izgubili do toga da svi sa nama igraju egal, ako ne i bolje.
    Evo idem na stadion odnijeti curama čokoladu i najvjerojatnije ponovo nešto kupiti.
    Samo Dinamo.
  • Toni90d
    983
    Majstore, znaš li ti kako jedna firma funkcionira? Jel tebi jasno da jedan član uprave ne moze odgovoriti na sva ova pitanja, a kamoli nekakav zaposlenik koji radi svoj dio posla.
    Upravo zato imas članski dan, sa svim odgovornim ljudima pa ce ti svi odgovoriti za onaj dio za koji su odgovorni.

Ja ti mogu odgovoriti na ono sto znam, a to je da uclanjenje za 2025. gotovo sigurno pocinje s 15.12., a novi web shop bi trebao biti gotov do kraja godine. Tj., koliko znam, vec je gotov, ceka se fotkanje svih artikala.

Sto se tice transparentnosti, upravo zbog toga i postoji clanski dan. Nikad nitko nije rekao da ce se na sva pitanja odgovarati na zoni jer to nije moguce niti bi bilo profesionalno.
    Papastrumf

Znam kako funkcionira, zato sam tagirao jednu osobu, za koju sam 100% siguran da je unutra i druge bez imena jer nisam siguran tko je sve unutra.

Članski dan/tribinu sam pozdravio, jako pohvalno, ali ujedno kritizirao radi ne potpunih stvari.

Hvala na odgovorima u vezi članstva i Web shopa, i na zanimljivom odgovoru, da bi jako skoro trebali dobiti veću kolekciju Dinamovih stvari u Fanshopovima i Webu.

Nije problem što se sva pitanja neće odgovorit, pogotovo škakljiva pitanja, ali neka normalna pitanja, vjerujem da se možemo dobiti odgovor, jer su takva pitanja bila odgovorena, dok nije počela loša serija rezultata.

Da se ponekad pusti ovako par šturih informacija, preko službenih osoba ili ne službeno, vjerojatno bi bilo manje frustracija. Jer frustracije i nervoza ne dolaze samo radi terena i loše igre. Želja je da klub bude na svim razinama na visokom levelu, a ponekad se čini da upada u tipični Hrvatski rad: lako ćemo, bitno da bar nekako funkcionira, "polovične" stvari, pa makar to nema logike, primjer(Loyalty i cashless), gdje ljudi ne dobiju bodove, jer imaju popust sa cashless opcijom. Ljude ne puštaju na tribinu, jer na digitalnoj godišnjoj nema potrebnih informacija. Klub vjerojatno ne može nigdje dobiti bolji feedback, nego ovdje na forumu.

Veliko hvala još jednom, za odgovore na pitanja, na koje znaš odgovor.

Predstojnik ureda vam je bio super kad vam je ovdje odgovarao na svaki upit ili iste ili ideje proslijedio nadležnima za to.
    Sad vam je kriv zato što je Hitrec, istočna tribina i Torrentova loža u kurcu.
    Ne postoje valjda razmaženiji i licemjerniji navijači od Dinamovih.
    superhik

I dalje biti on ovdje bio super, da nam da poneki odgovor, samo ga nema aktivno preko dva mjeseca (zadnji put je prije mjesec dana sitnicu napisao), ironično kako je krenula loša serija rezultata.
  • Brusa
    1.8k
    ironično kako je krenula loša serija rezultata.Toni90d

Točnije od kad se dogodilo ono sa ulaznicama za Slovan...
  • superhik
    11.7k
    ironično kako je krenula loša serija rezultataToni90d

Ironično kad su postali nenormalni upisi kao što su i ovi u kojima se traži njegova glava za lošu igru
  • superhik
    11.7k
    Točnije od kad se dogodilo ono sa ulaznicama za Slovan...Brusa

Možeš ovo potkrijepiti dokazima ili lupetaš bezveze?
    Zadnji odgovor u topicu je išao prije dva mjeseca, a utakmica sa Slovanom je bila prije mjesec dana.
    Dakle, lupetaš bezveze
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.