Titule su super i lijepo ih je slaviti ali nisu ni 10% onog što ovaj klub predstavlja — Ludovic IX
Statut je napisan da Zajec moze sam sebe imenovat maltene opet na sljedecim izborima i tako ukrug. — emilperska
Kad je skinut prefiks V.D. kod Marića? Rečeno je bilo da se traži jaki sportski direktor, sa iskustvom. Po kojim kriterijima je Marić dobio stalnu ulogu Sportskog direktora? Zašto se odjednom odustalo od ideje, sorry što to moram reći, traženja pravog i ozbiljnog Sportskog direktora, koji će sam odgovarati za tu funkciju, bez upliva predsjednika i tko zna koga.
Tko je u biti odgovoran za ovu kašu na terenu, samo Marić ili i Zajec?
Zašto već 2 mjeseca nema pomaka na temu travnjaka? Zašto su odjednom svi trening travnjaci loši?
Tko je odgovoran za los asortiman robe u Fanshopovima?
Zašto se sa svim tehničkim mogućnostima kasni, a sve je bilo najavljeno da će biti spremno do početka sezone (Loyalty program, praćenje dolaska na utakmice)
U kojem je stanju novi web shop?
Kad će biti omogućeno učlanjivanje za 2025. Godinu?
Još je XY pitanja postavljeno i za druge teme koje muče članove kluba.
Hoće li netko odgovoriti na neugodna pitanja ovdje na forumu, kao što se odgovaralo u roku par minuta kad su stvari išle glatko i po planu. — Toni90d
Loša je situacija ali nije takva kakva se tu predstavlja. Klub raste na drugim razinama a malo se sjebo na nogometnom ali u pm, popravit će se jer mi smo dinamo a ne zgadija od hajduka kojemu su svi krivi i a ne oni. — Ludovic IX
Ova garnitura je micanjem glave, barisica I ostalih lopova napravila za dinamo više nego će sljedećih 5 garnitura zajedno napraviti. I svatko tko sad tu tjera zajeca je po meni za ban zauvijek. — Ludovic IX
Ono što mene neopisivo živcira su reakcije nekih ljudi na loše rezultate u HNL-u kakve Dinamo nije imao od lige za bedaka, kao, imamo naše ljude u klubu pa kog zaboli ak popušimo prvenstvo. — Keyser Soze
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.