Treba biti kritičan i realan = svi u klubu trebaju dati ostavke 8 mjeseci nakon demokratskih izbora — Paggini
velika doza nesreće u vidu ozlijeda — IceMan
Sad ti kao moderator namjerno izvrćeš teze. — emilperska
Majstore, znaš li ti kako jedna firma funkcionira? Jel tebi jasno da jedan član uprave ne moze odgovoriti na sva ova pitanja, a kamoli nekakav zaposlenik koji radi svoj dio posla.
Upravo zato imas članski dan, sa svim odgovornim ljudima pa ce ti svi odgovoriti za onaj dio za koji su odgovorni.
Ja ti mogu odgovoriti na ono sto znam, a to je da uclanjenje za 2025. gotovo sigurno pocinje s 15.12., a novi web shop bi trebao biti gotov do kraja godine. Tj., koliko znam, vec je gotov, ceka se fotkanje svih artikala.
Sto se tice transparentnosti, upravo zbog toga i postoji clanski dan. Nikad nitko nije rekao da ce se na sva pitanja odgovarati na zoni jer to nije moguce niti bi bilo profesionalno. — Papastrumf
Predstojnik ureda vam je bio super kad vam je ovdje odgovarao na svaki upit ili iste ili ideje proslijedio nadležnima za to.
Sad vam je kriv zato što je Hitrec, istočna tribina i Torrentova loža u kurcu.
Ne postoje valjda razmaženiji i licemjerniji navijači od Dinamovih. — superhik
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.