• OBIGB
    616

I dalje ne vjerujem u to, da je krucijalne odluke o dolasku, ne dolasku, plaćanju i neplaćanju donosio on. Vjerujem da je SD s njim raspravljo/konzultirao/pitao bla bla bla. Pratim te izjave Zajeca, i onda kad vidim kakve stvari zna izvalit (kiks SŠ), zaključujem da Zajec u svojoj glavi ima takvu sliku kako si ti naveo a rezultat takve slike su te izjave da on odlučuje.

Kako god, nije dobro. Definitivno predsjednik kluba ne bi smio imat upliva u operativu i mikomenadžment sportskog segmenta. I dalje smatram da Zajec nije bitan faktor u sportskom odlučivanju, unatoč toj mediskoj slici.
  • Olmic
    3.8k
    zajec je legenda kluba i na idealnoj je funkciji da si nije sam prosirio ovlasti

On bi trebao biti karikatura, naslikavat se, obilazit dogadaje, prezentirat Dinamo. Nesto kao Milanovic.

Problem je kaj mi nemamo osobu sa sportskim znanjem. U IO su sve sposobni ljudi koji znaju svoj posao, dosli iz uspjesnih kompanija, ali sa sportom imaju veze kao ja npr sa mma, volim ga pogledat bio sam na par eventa fan sam tih i tih boraca, ali nisam strucnjak

Zajeca je pregazilo vrijeme i sto je normalno, ali nema vise sportskog znanja, sigurno igraca ne zna prepoznat, procjenit

Maric se pokazao kao promasaj i nece ga maknut jer bi se tim sami sebi posrali u usta

Sokota,mustedanagic? Krasni ljudi pogotovo sokota

Potrebna je kompletna sportska rekonstrukcija kadra, a sad tko ce to provest je vec upitno
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Ovo je već ludilo. Kakav SŠ. Lika se proziva za nešto s čime nema veze. Al bitno da se napiše “prema insinuacijama”. Opet se vraćamo na neki od mojih ne tako čestih postova kad sam napisao da takvo korištenje terminolgije poput “priča se”, “to se zna”, “neko je reko”, “čuli smo”, “ljudi su rekli” itd. služi kao pogonsko gorivo za stvaranje slike koja ne odgovara čnjenicama, ali uz odredjeni broj broj ponavljanja postaje istina. SŠ je na tapeti od ulaska u klub, na intenzivnijem nivou, prije ga se znao dotaknut pandur i slični štakori, sa standanrdnim parolama “crvenog” kataktera.

Da se razumijemo, osobno smatram da SŠ ima kikseva zadnjih par mjeseci (prvenstveno mislim na tu njegovu pr struku kojomnse diči) kao npr. što je ikada kao osoba iz kluba išao pisat/odgovarat ovdje. Nit je ovo nekakav službeni kanal komunikacije, nit je iz taktičkih razloga to bio dobar potez ( ja to tako gledam). Unatoč tome, ne pada mi na pamet povezivat njega sa sportskim rezultatom kako pozitivnim tako i negativnim, no izlaganje u prvi plan kroz neke druge segmente i odredjeni “pr” potezi jsu doveli do povezivanja sa sportskim rezultatom, pa tako je i on na tapeti. To je kao na volej došlo odredjenim ljudima upitnog IQa kojeg mjesecima drve po bespućima interneta da je SŠ nekakav problem. Vjerujem da je SŠu ovo dobra škola, a svima nama pokazatelj da emocija lako nadvlada racio kada stvari krenu nizbrodo.
    OBIGB

Ti nemaš dokaza da se SŠ ne petlja u sportsku politiku, a ja nemam dokaza da se petlja tako da smo na istom. Ajde mi objasni što je to ako nije uhljebljivanje? Čovjek je zaslužan za Dinamovo proljeće, on je bio koordinator svega i na tome mu svaka čast, ali zašto se u programu nije navelo da će se izmisliti pozicija predstojnika ureda predsjednika i zašto se njega nije niti spomenulo u programu? Što je to ako nije uhljebljivanje? Slažem se za PR propuste koji bi trebali biti u njegovoj domeni, ponajprije tu mislim na predsjednika jer bi njegov zadatak trebao biti da malo regulira predsjednikovo izražavanje u javnosti, a ne da gdje god se pojavi blebne neku glupost. I kada kažem izražavanje, ne mislim tu na način komunikacije jer čovjeka od 68 godina je nemoguće to naučiti, ali se definitivno može pripremiti intervju, panel s unaprijed određenim pitanjima i odgovorima.

Nemoj biti smiješan s ovime da se Zajec ne petlja u sportsku politiku kada je javno obznanjeno i jasno svima da se itekako petlja, ponajprije tu mislim na izbor Bjelice pa i samog SD-a.
  • masacusec
    4.2k
    SŠ je nakon svojeg uspješnog angažmana u pobjedi proljeća trebao odstupiti i ne prihvaćati formalnu poziciju u klubu. No, to je njegova stvar i besmislena je svaka daljnja diskusija o tome.
  • Tradicija bunta
    6.8k
    u sta se ko petlja ili ne petlja obigb je 10 tisuca puta vise upucen od tebe..

ovo je duboka kriza igre, rezultata i sportskog upravljanja i to se i treba i mora kritizirati

vecina upisa ovdje nije kritiziranje nego lijecenje frustracija i mahnito prozivanje i onoga sto treba biti prozvano i onoga sto veze nikakve nema s ovom krizom
  • Brusa
    1.8k
    Čovjek je zaslužan za Dinamovo proljeće, on je bio koordinator svega i na tome mu svaka častIzet Hajrović
    Ako je tako, tko je mislio da si neće uzeti neku funkciju u klubu u slučaju pobjede, ne zna kako svijet funkcionira
  • Tradicija bunta
    6.8k
    Ako je tako, tko je mislio da si neće uzeti neku funkciju u klubu u slučaju pobjede, ne zna kako svijet funkcioniraBrusa

ni ovo cinjenicno ne stoji.. al jasno da je takve krive drine nemoguce ispraviti pa nitko vise ni ne pokusava.

rulja je nasla svog pedra i mozes se jebat, crtat i objasnjavat kad to nitko ne zeli cut.
  • Brusa
    1.8k
    ja ne mislim da je on pedro, niti mislim da je nekakva siva eminencija kako se insinuira.
    Sad ne znam na koji dio misliš da je činjenično krivi, o njegovim zaslugama za pobjedu DP ili na zapošljavanje u klubu.
  • Danko
    1.3k
    SŠ je kriv za loše rezultate jednako kao i ona čistačica što radi u klubu.
    Nama fali sportska struka, kvalitetna i dokazana , marić to nije, zajec to nikad i nije bio.
    Na izvršnom odboru ,upravi ili neznam kome je da nađu čovjeka, kvalitetnog i dokazanog, i daju mu sportski sektor u ruke.
  • OBIGB
    616

Ne vjerujem da je Zajecov upliv u sportsku politiku od krucijalne važnosti za problematiku koju su neki forumaši iznjeli po pitanju sportske problematike poput nema 3. napadača, nema 6ice, zašto RPG igra na krivoj strani, dovodjenje/nedovodjenje nekog igrača zbog ove ili one sume novca, koga dovest za trenera itd…

Da budem kristalno jasan, u situaciji koja nije crno bijela, za forumaše koji traže glave, ako mora letit glava nekom onda je to valjda SD- prema mom vidjenju. Ne volim se mješat/komentirat stvari na takav način ( prvenstveno zbog vlastitih nedoumica i nepoznanica za razumjevanje odredjenih segmenata sportskog segmenta tj. samih specifičnosti nogometne igre).

Što se tiče SŠ, znači nemam baš neki dokaz da se bavi sportskom politikom ali ajmo mu jebat mater? Dal sam ja to dobro razumio/rastumačio to što pišeš?

Mjesecima slušam u javnom prostoru od nekakvog dal izbalkaniranog dede, lesičkog, breke, fejsbuk ožalošćenog pandura, valjda i neimenovanog arhitekta narativ da je SŠ nekakav alfa i omega u odlučivanju po pitanju najvažnijih odluka u klubu. Nije i nema dokaza za to osim što se to vrti u javnom prostoru, a vidim da se i debelo primilo ovdje.

Jbg, nije baš ni sve u tome što se priča,već i tko priča.

Nije SŠ nikakvo zlatno tele, koje ne treba ići na tapetu, ali nije ni odgovoran što je sportska slika takva kakva je. Ono čega sam svjestan, da je SŠ neki krugovima oduvijek crvena krpa i sad su došli na svoje. A plava raja kao plava raja, ukrca se na vlak i samo vozi miško.

Vjerujem da će uprava kluba pronaći izlazak iz ove krize, ako trebaju mjenjat ljude iz sportskog segmenta neka mjenjaju, a onda će doć i novi izbori kad tad, pa će na tapetu ljudi koji su slagali upravu i tako neposredno stvarali sportsku sliku kluba kao i sliku kluba generalno, sa svim pripadajućim pratećim segmentima.
  • NORTE
    12.8k
    Ako sam dobro popratio naš predsjednik uprave prije par dana je izjavio da nije ni EL loša?
  • Izet Hajrović
    2.6k
    mislim da je rekao u kontekstu da dobivamo 15-16 mil. od EL ako uđemo kroz playoff, samo je malo zaboravio da ne možemo doći do playoffa Lige prvaka ako nismo prvaci, a do EL možemo doći jedino ako osvojimo kup ili budemo 2., a prvak osvoji i kup. Manenica je zadnji kojeg treba napadati, on je jedan od ljudi koji su sposobni i u koje vjerujem.
  • superhik
    11.7k
    Predstojnik ureda vam je bio super kad vam je ovdje odgovarao na svaki upit ili iste ili ideje proslijedio nadležnima za to.
    Sad vam je kriv zato što je Hitrec, istočna tribina i Torrentova loža u kurcu.
    Ne postoje valjda razmaženiji i licemjerniji navijači od Dinamovih.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Predstojnik ureda mi zvuči kao neka funkcija iz komunističkog sustava. Tipa zamjenik tajnika u povjerenstvu za ispitivanje kakvoće tla.
  • Krulek
    620
    Do kada će se svaki kritičar stanja u klubu proglašavati mamićevcem? Izgleda da je njegov duh oko Dinama neuništiv nekima kojima je on očito alibi za trenutno stanje u klubu koje zahtijeva potpunu analizu i prihvaćanje odgovornosti onih najvažnijih kotača u klubu, prvenstveno SD I trenera. Zajec kao legenda i demokratski izabrani predsjednik kluba trebao bi oko sebe imati bolje savjetnike, a ne izmišljena radna mjesta i očito nekvalificirani sportski sektor. Umjesto novostvorenih zdravih temelja sa osvojenim LP i dosta novaca Dinamo je dospio u isti koš sa tovarima koji su bili u sličnoj ili još goroj situaciji početkom ove sezone. Alibi ne može biti bura, ozljede igrača ( netko je i za to odgovoran), nemotiviranost i slabo zalaganje igrača, loša taktika trenera, zamor zbog LP......Jedino potpuni reset sportskog sektora, ali i upravljačkog sektora može prevladati ovu sramotu. Navijač Dinama ne smije biti samo onaj koji gleda sve ružičasto nego i onaj koji je kad zatreba kritičan i realan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.