• rioda
    18.6k
    Tek sam sad detaljnije pogledao sve radove i mogu reći da sam još više razočaran nego jučer. Pritom prvenstveno mislim na kvalitetu svih radova općenito, a onda i na odabrani rad. Bilo je 88 prijava, ali odmah na prvu ih 50 možeš baciti u smeće. Dosta je i nekih futurističkih koji bi bili skupi i nepraktični. Ni nakon dva gledanja nemam favorita, a bome teško bi mi bilo izabrati i top 10.

Bilo je svega par pokušaja integracije stadiona s parkom, u smislu stvaranja zajedničke pješačke zone, to mi je totalno razočaranje. To mi nekako pokazuje da se puno njih nije ozbiljnije pripremalo za ovo nego su zbrda zdola nešto iskombinirali.

Pobjednički rad je i jedan od rijetkih, ako ne i jedini koji predviđa ove dvije dvorane kao zapravo jedan objekt, pa me ne bi začudilo da je favoriziran i zbog tih troškova.

Kad se malo zadubim u pobjednički rad, trebali su stadion napraviti klasičnog oblika kao dvoranu, a na dvoranu staviti nešto od oblika u tom stilu kakav je sad stadion, i mislim da bi svi bili zadovoljni.
  • dinamo u srcu
    3k
    10.3k
    Struka vam nudi Picassa a vi bi poklopac od bombonjere. Možda je ovako.

Činenica je da možda 1% ljudi to može procijeniti. Ovi najglasniji ovdje sigurno nisu među njima
    — The Undertaker

Činjenica je da je ovo ruganje sa zdravim razumom i to 99% navijača misli. Ja sam uvjeren da ovo neće proći, očito na tvoju žalost.

Ti koji si bio teški skeptik u vezi Bobana i njegovog dolaska u Dinamo, sad odjednom mu daješ punu podršku u vezi ovakvog ružnog stadiona, kako to?

Uvijek lijepo argumentirano odgovaraš na prozivke, pa mi reci po čemu je ovo funkcionalan stadion, što on to ima da je tebi lijep?
    Pa običnom laiku na prvi pogled je jasno da ovo loše izgleda. Ovo nema veze sa zdravim razumom.
  • mali M
    10.8k
    meni ti je zapravo 5, onaj crvenozubi najbolje riješio ove popratne sadržaje, a stadion bi neku arenu od palačinki, ma može i Otekov ili ovih sličnih
  • jakov1
    1.7k
    Svijet staje, Rusi i Ukrajinci zagrljeni plaću opet kao braća, kao jedno gledajući rendere novog stadiona u Maksimiru. — crophantom

A sta ce nego plakat?

Ovdje možeš skinuti pdf opisnih ocjena s grafičkim prilozima ostalih 87 ponuda: — BiP1MD

Kad vidim vecinu kandidata, malo mi je manja gorcina prema ziriju, jer ja bi ispizdio cim bi vidio kandidata koji je otvorenost prema sumi postigao tako da je jednostavno maknuo sjevernu tribinu. Da ne spominjem one genijalce sa umjetnim brdima, ukopanim stadionima, pjesackim platoom na stupovima koji vodi preko okretista prema pruzi...
  • deki87
    257
    Izuzevsi stadion meni se svidja uredjenje tog podrucja. Sam stadion mi je ruzan ali mi daje neku nadu, da je to samo prvi koncept koji ce dozivjeti promjene. Tako je i Kranjca ispala sasvim drugacija nego na prvom konceptu. Nadam se, da ce te promjene bas uvaziti ono sto je Naukovic govorio i da cemo na kraju dobiti stadion kakvog se necemo sramiti
  • GOAT
    9.4k
    Prezentira ti limeni kontejner — Dinaminjo
    Slikovito
    latest?cb=20110320090113
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image