• dinamofan
    113
    vise bi rekao da ti netko nudi i dalje istu garsonjeru samo s pregradama po njoj al to je opet garsonjera, a ti ne zelis trosoban stan
  • jedan u nizu
    20k
    koji ce biti moderan — El Madrigal

Ako si u 1972. godini

komforan — El Madrigal

da, jako. Pogotovo onima na rubovima kada krene unositi kisu unutra, ili kad u 1 mjesecu tamo zapuse neki hladni vjetar. Top komfor

udoban — El Madrigal

Opet, pogledaj ovo gore

natkriven — El Madrigal

realno da, ali opet i ne .
    Ja imam terasu negdje sirine 2m i duzine 7 metara.
    Krov mi je s te strane produzen i doslovno mi prekriva cijelu terasu. Ali kako je iznad terase nekih 4m, realno, terasa mi nije natkrivena. Kada pada normalna kisa bez vjetra, jedno 60% terase mi je suho.
    Cim malo puse i pada kisa, samo 10-20% je suho.
    A kada puse bas jako, moram zatvarati i balkonska vrata da mi ne smoci laminat.

plaćaju ga Vlada RH i Grad Zagreb — El Madrigal

50% placa Zagreb, a to zapravo placamo mi.
    50% placa drzava, a kako je u Zagrebu parkticki cetvrtina stanovnista, znaci da 1/4 tog drzavnog dijela placamo opet mi.
    4/4 od grada i 1/4 od drzave, dakle 5/8 placamo mi, nekih 62,5% ide iz nasih dzepova.

A dio ide i od dinamovaca koji ne zive u zagrebu.
    Prema tome, otkuda smo si mi našli za pravo rušiti nešto sto uopće ne plaćamo i nismo vlasnici istoga. — El Madrigal

Onda mozemo ovo primjeniti na doslovno sve.
    Na novi most.
    Na novu cestu koja ti se ne svida.
    Na jebenu biciklisticki stazu koja nekome smeta.
    Na staru Vlasku. Na Marticevu, na Masarykovu.
    Na faking auto koji Plenki vozi.
    Na sluzbenu karticu koju Anušić provlaci okolo naokolo.
    Na 100mil eura koje je Pavlek potrosio na kurve i bijelo iz skijaskog saveza.
    To nismo placali mi, placao je skijaski savez :)

Imas pravo na misljenje, i tvoja promjena misljenja mi barem 0,1% budi nadu da cemo s vremenom i mi promijeniti misljenje ako se ovo stvarno realizira.
    I ne napadam te zbo tvog misljenja, samo ti argumentiram cinjenice koje si ti naveo :)
  • Makedonion
    425
    plaćaju ga Vlada RH i Grad Zagreb, a ne GNK Dinamo, a kamoli mi njegovi članovi ili Bad Blue Boysi.

Upravljati javnim novcem nije isto sto i trositi vlastiti novac. Taj novac dolazi od poreza, doprinosa, pdv-a, naknada, prihoda od gospodarstva i drugih javnih izvora. Da ljudi prestanu raditi, trositi i placati poreze, vrlo brzo bi se vidjelo tko zapravo puni te proracune.

Da li pod javni novac spada porez koji ti se odbio od place? Ako spada, onda mi me mozes reci da ti, kao clan Dinama, ne placas ovaj stadion!
  • Dinaminjo
    2.5k

Zivis u satoru, netko veli tijesit cu ti stambeno pitanje

Prezentira ti limeni kontejner
  • The Undertaker
    10.3k
    Struka vam nudi Picassa a vi bi poklopac od bombonjere. Možda je ovako.

Činenica je da možda 1% ljudi to može procijeniti. Ovi najglasniji ovdje sigurno nisu među njima.
  • El Madrigal
    973

Pa nije istina. Dobivaš sve- NOVO, sto je isto? Kakve pregrade? Vi ne želite novo? To sto nam je Naukovic nešto obećavao, a izabrano je nesto drugačije, ne mora značiti da stadion nije novi, da nema komfor, da nema sadržaje, da nema krov, dvoetažne tribine, navijačka u jednoj etaži... normalne wc, restoran,.... sve. Vi prikazujete kao da je došao Mamic i pofarbao atletsku stazu. Sve novo, sav mogući komfor, ali ti kažeš da je nesto malo pregrađena?
  • Nine9
    487
    plaćaju ga Vlada RH i Grad Zagreb, a ne GNK Dinamo, a kamoli mi njegovi članovi ili Bad Blue Boysi — El Madrigal

Ti nisi porezni obveznik? Većina ljudi je
  • El Madrigal
    973
    Ne ti ih plaćaš samo.
  • dinamofan
    113
    ja bih po tvojim komentarima rekao da ti ne ides bas na utakmice ili sjedis u lozi..u svim drugim komentarima vidim frustracije kao i moje osobne sto ne mogu kao i sav normalan svijet biti na stadionu a da ne mislim na kisu snijeg propuh i ostala popratna sranja a tog se na ovom stadionu neces rijesiti..i ne trebas se hvatat za neke stvari koje su bolje jer je sve bolje nego trenutno ali je poanta da ima drugih izbora gdje je rijesen i osnovni problem! uostalom kad kosta vec toliko naravno da je bar nesto rijeseno, ti spominjes wc najbolje da uzmu 200miliona a samo stave krov
  • Purgeri
    1.3k
    Dobro ti je rekao, da si pametan zaustavio bi se. Naravno da ga plaćaju članovi Dinama, kao i drugi porezni obveznici
  • CISCO
    1.1k
    Dobivaš sve- NOVO, sto je isto? Kakve pregrade? Vi ne želite novo?

Za 200 milja eura umjesto Alfa Romeo Giulie dobivamo Fiat Multiplu.

I onda ovaj pita hoćete novo.... :lol:

Fala, al može i Golf dvojka izdurati još 3-4 godine.

Uostalom kakva je to panika i brzina da se evo baš sada mora izabrati taj rad i da se mora to na horuk?

Ništa ne košta sve pomaknuti za 6 mjeseci....i tak sve kasni.
  • crophantom
    8.4k
    Struka vam nudi Picassa a vi bi poklopac od bombonjere. — The Undertaker

Oprosti, al koje preseravanje, pa to je čudo. Ma ne Picasso, Semiramidini viseći vrtovi, CNN, BBC dolaze sutra snimat lokaciju na kojoj niče novi Babilon.
    Svijet staje, Rusi i Ukrajinci zagrljeni plaću opet kao braća, kao jedno gledajući rendere novog stadiona u Maksimiru.
    Suša u Africi je prestala, tajfun pred obalom Tajvana se rasplinuo, kao nadahnut povjetarcem i propuhom na novim maksimirskim rupama.
    Žene u Iranu skidaju Hidžabe, Pakistanci i Indijci se raduju zajedno, Kina Tibetu daje neovisnost.

Žene i muškarci, staro i mlado, svi su stali i gledaju ovaj povijesni moment, ulazak u novo doba, ne arhitketure, nego uopce poimanja sporta, ljudi, civilizacije, pa i života samog.

Nemojte nas više ko Boga te molim!
    Htjeli smo jebeni stadion, najobicniji stadion, nakriven, spojenih tribina, zatvoren sa svih strana, jednu nogometnu arenu, a vani crtajte kaj ocete.

Dobili smo pretenciozno izdrkavanje manjine koja na njemu nikad ni nece biti (mislim na arhitekte, ne na tebe) i ok, očito nas niko niš ne pita.

Ali ko Boga vas molim da nas prestanete raditi debilima i uz sve to probate prodati muda pod bubrege, kako mi nešto ne shvaćamo, kako ne shvaćamo te ideje.

Buraz, obišo sam stadiona u Europi, u Americi, neke kultne dvorane, mirisao sam parket MSGa, nemojte me drkat da nešto ne razumijemo.

Razumijemo, mislimo da je govno i osjećamo se prevareno, po tisučiti put.

Još jednom, nemojte nas više s tim prokletim metaforama, pikasima, usporedbana, Eiffelovim tornjevima i ostalim drkođonđama.

Isprike svima na grubim riječima ali moje strpljenje za ovo onaniranje i lahore, vjetriće, komunikacije sa šumom i REMEK DJELA je na kraju, nemam snage to više čitati, jer smo samo htjeli vražji stadion. Kad nam se bude gledao neki slikar, otici cemo u galeriju.
  • Markelo
    4.1k
    Kratak je put od skladišta i vinskih podruma do paralela sa picasom. No put vodi preko Zagreba to je bitno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet