• Jurki
    27.9k
    ovi u žiriju su se prodali za 20k eura. ma da, smisleno pričaš od samog početka.Sajla

Ovo samo lud covjek moze izabrati.

Lud, glup ili kupljen.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Allianz Arena je kostala 340 milijuna eura. Sto ti inflacija napravi.
  • kariola86
    311
    Još uvijek imam malo nade da će biti nekih promjena, jer je rečeno da su one moguće. Barem malo plave boje, to je apsolutni minimum. Ako je moguće, volio bih i krovnu konstrukciju koja bi, kao kod Kranjče, išla oko cijelog stadiona, ali mislim da se to neće dogoditi.

Također se, sudeći prema renderima, pitam gdje će biti fan shop i ostali sadržaji? Sve je tako zbunjujuće... Jednostavno ne mogu vjerovati da je stvarno ovaj projekt pobijedio. Već satima gledam ostale projekte i stvarno sam samo šokiran. Zamislite da ste arhitekt nekog od ostalih projekata i vidite koji je projekt pobijedio. Ja bih nakon toga promijenio profesiju.

Sama ideja da se stadion inspirira našim legendarnim stadionom uopće mi nije toliko loša, ali izvedba je katastrofalna.
  • mali M
    10.7k
    stadion ili bilo koja građevina je skup rješenja iz više struka i područja ljudske djelatnostidb-izbjeglica
    @Sajla
    ja mislim da se tu zapravo kiksalo u odnosu na db-ov tadašnji komentar.. Ovo nije sigurno rađeno kao skup riješenja iz više struka. ovdje se čini da se uzelo samo arhitektonska struka, koja u ovome vidi priliku da napravi nešto "sasvim drukčije".. doslovno iz sportske struke ovo nije najbolje, ako se gleda iz ekonomske nije najbolje jer nema iskoristivih poslovnih prostora, ako se gleda iz zdravstvene struke, sigurno udari vjetrova, izloženost kiši i nevremenima nije bolje od zatvorenog stadiona.. ovo doslovno nije ništa uzeto u obzir osim nekog wow efekta urbanih autostopera na proputovanju kroz Europu jer nigdje ne rade pa imaju svo vrijeme svijeta..
  • NORTE
    27.3k
    Novi stadion je već sada SRAMOTA Zagreba i Hrvatske.

Čestitke odgovornima.

Prejebali ste najveće štetočine koje je ova država imala.
  • db-izbjeglica
    21.7k
    aha, ovi koje ti znaš su stručne poštenjačine, a ovi u žiriju su se prodali za 20k eura. ma da, smisleno pričaš od samog početka.Sajla

na stranu sve, ali ti stvarno misliš da projekt stadiona košta 200 000 ili 300 000 eura, koliko je već bila nagrada za pobjedu na natječaju?
  • javolimtebejako
    6.3k
    ma samo navodim jedno mjesto gdje se moze nac pokoji pozitivan komentar :rofl:
  • Jurki
    27.9k
    Gledam opet na vijestima.. opet mi nije dobro. Kako ruzno smece.
    Boban sere i to zesce.

Nek se jebu svi :vomit:
  • Blueshadow86
    5.7k
    Možemo li ostati na Kranjči? Imat ćemo zagarantiranih 10-11 tisuća, a ta ista brojka će biti i na novom Maksimiru nakon jedne sezone kada prođe početna znatiželja i hype. Reprezentacija neka igra na Opusu ili Titu, totalno me boli kurac.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Moja WC školjka je ljepša
  • Mlađi referent
    16.3k
    Nemojte me ubit, nakon dva sata gledanja u njega, postaje mi sve bolji.

Ima mi neki Tesla Cybertruck vibe.

Ima još fotki tipa ovog ‘kuglofa’ da vidimo unutra malo?

IMG-5678.jpg
  • Batigol
    214
    Jel Boban u SN stvarno to izjavio? Kako su htjeli nesto posebno a ne nesto like Allianz arenu?
  • bongo
    1.5k
    Bolje da na ove dvije preostale tribine stavimo krov i jednako glupo će izgledat, ali neće koštati puno
  • San Lorenzo
    24.3k
    Jel Boban u SN stvarno to izjavio? Kako su htjeli nesto posebno a ne nesto like Allianz arenuBatigol

Šta je konkretno posebno u stadionu kakvog su Englezi gradili prije 50 godina?
  • Jurki
    27.9k
    Jel Boban u SN stvarno to izjavio? Kako su htjeli nesto posebno a ne nesto like Allianz arenuBatigol

Da kako ce se svi zasrat kad dođu na ovaj stadion.

Daj nekome vlast i vidjet ces kakav je.. jos jedanput dolazi do izrazaja.
    Nahvalio je to sranje niti da ce ga projektirati njegov rođeni brat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet