rokikaciga
crophantom
Također se, sudeći prema renderima, pitam gdje će biti fan shop i ostali sadržaji? — kariola86
NORTE
Ali vidi ovih betonskih ravnih zidina hahahaha. Ovo se neće izgradit, ako se izgradi ovo je jebena simulacija. Živimo u simulaciji. Pa više sadržaja ima ispod sadašnjeg Zapada nego tu, a obećavale se brda i planine. — don
db-izbjeglica
ustvari me zaboli je li 200k ili 200 milijuna. sve ima cijenu, ljudi su spremni zakapati opasni otpad drugima pod prozorom, tak da je ovo drek na šibici.
ali ti si to znao i prije 7 mjeseci, zar ne? pa evo ti onda argument zašto na struku i njezin izbor treba nadograditi anketu/referendum: jer žiri možeš potkupiti, koliko god stručan bio, a 70 000 članova baš i ne.
i sad sam ja pička jer izvlačim stare postove da bih slavodobitno vikao "I told you so!" - nisam. najradije bih se samozapalio i oči si iskopao. muka mi je, doslovno sam bolestan od ovoga, ja ne želim ovo pisati. — Sajla
NitkoBitan
db-izbjeglica
Ali vidi ovih betonskih ravnih zidina hahahaha. Ovo se neće izgradit, ako se izgradi ovo je jebena simulacija. Živimo u simulaciji. Pa više sadržaja ima ispod sadašnjeg Zapada nego tu, a obećavale se brda i planine. — don
Medvedgrad
badjibadara
miro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.