Carmichael

[img]http://

db-izbjeglica
ja mislim da se tu zapravo kiksalo u odnosu na db-ov tadašnji komentar.. Ovo nije sigurno rađeno kao skup riješenja iz više struka. ovdje se čini da se uzelo samo arhitektonska struka, koja u ovome vidi priliku da napravi nešto "sasvim drukčije".. doslovno iz sportske struke ovo nije najbolje, ako se gleda iz ekonomske nije najbolje jer nema iskoristivih poslovnih prostora, ako se gleda iz zdravstvene struke, sigurno udari vjetrova, izloženost kiši i nevremenima nije bolje od zatvorenog stadiona.. ovo doslovno nije ništa uzeto u obzir osim nekog wow efekta urbanih autostopera na proputovanju kroz Europu jer nigdje ne rade pa imaju svo vrijeme svijeta.. — mali M
Mathiasovi Chageri
Sajla
na stranu sve, ali ti stvarno misliš da projekt stadiona košta 200 000 ili 300 000 eura, koliko je već bila nagrada za pobjedu na natječaju? — db-izbjeglica
Hill Dickinson, Everton, kapacitet 50k, izgrađen na doku rijeke Mersey, teški spektakl od stadiona — Carmichael
Jurki
ZG plavi 01
VaxMerstappen
periklo
Cek sta su ovi na Maksimir samo stavili nadstresnicu?
Aha to je kao novi stadion skroz?
Pa sam nek ostave stari
Doslovno sam mislila da je stari sa nadstresnicom i to jeftinom
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.