Pa do nedavno zemljište bilo crkveno, tako da teško nesto napravit ako nije gradsko — Dudu9
Ali podrzati cu uvijek prije izgradnju dinamovog stadiona. — Thor
Po meni je zakašnjelo i najbolji trenutak je možda prošao. — ZgDLions
Zemljište je bilo crkveno. Oteto nakon II svjetskog rata i prema ugovorima s Vatikanom se trebalo vratiti Crkvi u naturi, odmah. Onda je grad počeo otezati još i prije Bandića i hvatati se za svaku zakonsku mogućnost da oteže s povratkom nekretnina Crkvi.
Ta "zabilježba" je bio legalan zahtjev za povrat otete imovine prema važećim međunarodnim ugovorima — Patak
Zemljište je bilo crkveno. — Patak
Hvala šta si me poštedio da nemoram opet ja odgovarati. — mali M
prema ugovorima s Vatikanom se trebalo vratiti Crkvi u naturi, odmah — Patak
vjerojatnost da bi se pravo vlasništva nad zemljištem prenijelo na Crkvu bila praktično nepostojeća jer joj grad zemljište nije ni uzeo, već ga je uzela država, a zahtjev je bio usmjeren prema državi — Bosskovitz
Država bi Crkvi, da su se ispunili zakonski uvjeti, nadoknadila vrijednost zemljišta u novcu ili bi se drugačije nagodila - što je i napravila te joj dala u zamjenu nekoliko drugih zemljišta — Bosskovitz
Ajde nemojmo, radi kvalitete foruma, širiti neistine. Radi se o međunarodnom ugovoru koji je javno dostupan. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.