Floskula je da novca nema ili da je to preskupo. — Bosskovitz
Ne razumijem, ne mislim i ne slažem se.
Klubovi koji praktički nemaju navijače bi igrali na tom stadionu. Što onda to znači, najbolje ostaviti Kranjčevićevu takvu kakvu jest umjesto napraviti tamo stadion koji bi imao više funkcija jer zamisli glavni grad od 700.000 stanovnika bi imao jedan veći i jedan manji, novoizgrađeni stadion. Uostalom i sam to kažeš, Grad Zagreb to treba.
Ti cijelo vrijeme govoriš da se jedan radi umjesto drugog kao da je to neki fakt ili ti vidiš u budućnost. — Mali Zeus
Ne postoji pametan razlog da se par desetaka milijina eura uloži u kranjčevićevu, a 0 eura u maksimir. Jednostavno ga nema! — db-izbjeglica
No, kako bi u ovom trenutku bilo koji potencijalni investitor iskazao, makar kroz pismo namjere, interes kad ne zna na kojoj kvadraturi, u kojim gabaritima po pitanju visine, i što sve konkretno može graditi? — scooniepenn
Sve je to super, ali ako se Maksimir ne može graditi u fazama kao stadion Tottenhama recimo na način da se igra i istodobno gradi gdje bi za to vrijeme po tebi Dinamo igrao?
Ovako imaš jedan na kojem ćemo privremeno igrati i drugi koji će se u međuvremenu izgraditi.
Btw, shvatio sam tvoju poantu, ne moraš se derati. — Mali Zeus
Neki dan sam pokazao da na zemljištu na kojem se sad nalazi atletska staza (svetice) postoji dovoljno mjesta za stadion kapaciteta 35 000 i još ostane prostora za komercijalne sadržaje. Zemljište je u vlasništvu grada zagreba! — db-izbjeglica
Što ćemo sa klubovima koji su smješteni na SRC Svetice? Što ćemo sa rekreativcima? Svetice su sportsko-rekreacijski centar na kojem trenira šest klubova, od kojih je jedan i paraolimpijski, ako se ne varam, u dvije smjene radnim danom i vikendom. S druge strane, Svetice svakodnevno koriste građani dva okolna kvarta i njima gravitira 50.000 ljudi. — Mathiasovi Chageri
Što ćemo sa klubovima koji su smješteni na SRC Svetice? — Mathiasovi Chageri
Pitanje kao: gdje studenti zagrebačkih fakulteta imaju nastavu za vrijeme obnove zgrada fakultet? osigurale su se zamjenske lokacije, logično! (uskličnik) — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.