Ove price da je Kranjca bezvezan projekt i da nema smisla potrositi 30mil samo radi 2-3 godine dinamovog privremenog doma tamo, su totalno promasene. — jedan u nizu
ok razumijem.
Ali jedno je gradski stadion, a jedno je dinamov stadion. — jedan u nizu
Ja recimo ne razumijem čemu halabuka protiv Kranjče. To je valjda u smislu ak se to izgradi ništa od Maksimira što su naravno gluposti.
Jer ne dao Bog da Zagreb kao glavni grad ima 2 nova stadiona, živi užas, nema potrebe za tim. — Mali Zeus
Ne razumiješ?
Nakon svega, ti fakat nemogućom smatraš opciju da naprave tu kranjčevićevu i onda se odustane od maksimira? Stvarno? Nemogućom smatraš opciju da se kranjčevićeva uopće ne započne do lokalnih izbora, promijeni se vlast i odustane se od gradnje iste, što bi značilo da je par godina bačeno u vjetar.
Mislim, da se razumijemo, ja bi htio da se dogodi ova druga opcija.
Ne misliš da je "nova kranjčevićeva" dokaz maćehinskog odnosa grada zagreba prema dinamu? Ne smatraš da je suludo što grad zagreb želi investirati ne mali novac u stadion na kojem bi igrali klubovi koji praktički nemaju navijače, umjesto u stadion na kojem bi igrao klub koji ima preko 40 000 članova (stvarnih ljudi, sa OIB-om), igra nogomet na visokoj razini, dovodi najveće svjetske klubove u zagreb?
Imamo priliku napraviti nešto dobro, nešto što treba gradu zagrebu, dinamu, republici hrvatskoj, nogometnom savezu... al ne, idemo tu priliku upropastiti i napraviti stadion koji realno nikome ne treba. — db-izbjeglica
Ja recimo ne razumijem čemu halabuka protiv Kranjče. To je valjda u smislu ak se to izgradi ništa od Maksimira što su naravno gluposti. — Mali Zeus
A mislim, zasto takvi klubovi nebi igrali na normalnom stadionu? — jedan u nizu
Jedna metropola poput Zagreba jednostavno treba imati gradski stadion. — jedan u nizu
Jer ne dao Bog da Zagreb kao glavni grad ima 2 nova stadiona, živi užas, nema potrebe za tim. — Mali Zeus
Klubovi koji praktički nemaju navijače bi igrali na tom stadionu. — Mali Zeus
Ne velim da će biti tako, ali pišeš da su to gluposti kao da već osobno znaš i tko daje lovu i kad počinju radovi i gdje se i kako i što točno gradi. — Neki tip
Zagreb desetljećima nema adekvatan stadion, ali ja uopće ne razumijem što znači "gradski stadion". Da u gradu postoji jedan ili dva top "klupska" stadiona i grad želi povrh toga sad napraviti još jedan o svom trošlu, sve pet. No stadiona nema i jasno je da je Dinamo jedini klub u gradu koji istinski treba stadion. Nije li onda razumno graditi stadion na kojem će igrati Dinamo, a ne "gradski" stadion koji je Dinamu premali, a svima ostalima prevelik? — xavier
Nakon svega, ti fakat nemogućom smatraš opciju da naprave tu kranjčevićevu i onda se odustane od maksimira? Stvarno? — db-izbjeglica
Nemogućom smatraš opciju da se kranjčevićeva uopće ne započne do lokalnih izbora, promijeni se vlast i odustane se od gradnje iste, što bi značilo da je par godina bačeno u vjetar. — db-izbjeglica
Ne misliš da je "nova kranjčevićeva" dokaz maćehinskog odnosa grada zagreba prema dinamu? — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.