Nitko se ne buni kad se financiraju pitaj boga kakve organizacije, kultura (planirano cca 80 000 000€ godišnje iz proračuna grada Zagreba) ili kad se je napravila Arena, financiralo skijanje (Snow Queen) itd. Baš me zanima koliko sredstava je grad potrošio sve ove godine za Snow Queen. Zna tko? I zašto bi grad financirao HNK / Snow Queen /... a nebi barem sofinancirao izgradnju gradskog stadiona u Maksimiru? — SAS1987
Na temelju Vlade NR Hrvatske od 13. prosinca 1951. godine, NK Dinamu su besplatno ustupljene zgrade i zemljište nogometnog igrališta u Maksimiru i to pod uvjetom da sve buduće radnje na terenu budu izvedene prema urbanističkim rješenjima i regulacijskim propisima. Na 15. sjednici Narodnog odbora grada Zagreba održanoj 17. listopada 1953. prihvaćen je prijedlog o izradi idejnog projekta za gradnju stadiona kapaciteta 65 000 gledatelja.
Ajmo dalje u novije doba. Dinamo je poklonio zemljiste gradu za uzvrat da grad preuzme financiranje kao vlasnik o tome je nesto i barisic pripomenuo od zadnja 2 intervjua ali ne mogu naci gdje to kaze, a znam da je rekao. — BluePhone67
Al da dignem raspravu na veći nivo, Dinamo je samo zadnjih pet godina uprihodio 1.539.137.951,00 kn.
U prijevodu milijardu i po.
Koju pizdu materinu nisu sami radili, već se trebalo pljačkati i krasti, a sad da ja kao porezni obveznik njima gradim stadion? — Kwedi
Vratit cemo se malo vise u povijest od 5 godina, a tice se iskljucivo Maksimira i megalomanskog pljackanja u doba Canjuge i Novosela gdje su mogli 3 stadiona napravit koliko se "potrosilo". Alergican sam na lopove pa njih ne smijemo zanemariti, a cesto ispod radara nam prolazi pioniri lopovluka na ustrb drugih poput ZM. Sve u zatvor, nek vrate lovu i bit ce za 2 nova stadiona. — BluePhone67
Ovo su dimenzije Anderlechtova stadiona kad bi bio "prenesen" na Svetice (zapravo je ovo i mrvicu veće jer Anderlechtov nije pravilan nego mu nedostaje jedan kut). — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.