• Jurki
    19.5k
    Treba mu kontinuitet. Uhvatit će on formuBlueshadow86

Ne. Treba mu klupa do kraja polusezone, a onda pozdrav i zaželjena sreca u nastavku karijere.
    Precesto kasni u reakcijama. Jbg golman si Dinama i moras znati da bus imal 2-3 intervencije po utakmici.. al onda moras to izvaditi van. Isto tak kak je vec napisano, nije vlovil niti jednu loptu, vec ju odbije i protivnik nastavlja s kornerom.
    Sad vise mu se ne moze progledati kroz prste zbog lose i nesigurne obrane.
    Jbg golman si, moras obraniti nekaj.
  • Blueshadow86
    4.1k
    Ma zajebavam se. Bio sam ironičan sa svojim komentarom na kojeg si se nadovezao.
  • Niko1986
    3.4k
    Nisam tip od naprednih statistika, ali u protekle dvije utakmice Neva je primio četiri gola iz xG 0,98. Jasno da nije neki uzorak, ali imamo cijelu prošlu sezonu. Zanemaruje se koliko bismo proteklih godina znali odigrati jednako mlitavih utakmica protiv Gorice i sličnih, ali njihovu polupriliku u 20. minuti Livaković obrani, mi zabijemo dvije minute kasnije pa pričamo o rutinskoj pobjedi. U dvije godine bez Livakovića može se nabrojati možda pet utakmica gdje nas je Nevistić spasio. Rijetko ćemo igrati utakmice kao protiv Istre da nam protivnik ne pukne nijednom. Nama golman protiv manjih treba obranit te 1-2 prilike po utakmici. Ovako nam je svaki ozbiljniji udarac gol, a tako ne možeš dugoročno igrati. Kako će obrana imati samopouzdanja kad je svaki udarac u okvir gol?
  • Paggini
    69.4k
    Neva je primio četiri gola iz xG 0,98.Niko1986

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo je nevjerojatno, cak i ja kao veliki Neva apologet moram reci da je ovo sokantno
  • San Lorenzo
    21.7k
    Nisam tip od naprednih statistika, ali u protekle dvije utakmice Neva je primio četiri gola iz xG 0,98Niko1986

Da igra graničara bio bi svjetska klasa.
  • Marley
    4.9k
    giphy.gif
    A sta reci vise.
    Umorilo me vec sve skupa.
  • KtcGoat
    1.3k
    samo se predaj jbg, nema smisla braniti neobranjivo
  • Noel
    15.8k

O ovome sam tupio tu po forumu od kraja prošle sezone. Računao sam da je Nevistić obranio dva tri gola iz prošle sezone Dinamo bi glatko bio prvak unatoč sramotnoj i katastrofalnoj sezoni u HNLu. To samo govori koliko je golman bitan. Isto sam upozoravao da ozbiljan remont se ne može napravit bez promjene na golmanskoj poziciji na kojoj se postigao rekord primljenih golova u sezoni. Kao direktan krivac prošle sezone za primljene golove iste kao protiv Varaždina i Gorice prošle dvije utakmice ove sezone Nevistić je morao bit ,odnosno golmanska pozicija jedan od prioriteta ljetnog remonta. Ne samo da se nije išlo na remont te pozicije nego sa Čavlinu koji je mogao preuzeti jedinicu na golu dalo na posudbu u Como.
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Mene brine da ovo nitko javno ne spominje? Bez javnog pritiska nece njega niko maknut, igrali smo lose i to je to. Neva ide dalje, a mi se molimo da ne dobijemo udarac u okvir.
  • badjibadara
    7.5k
    Bar je dosljedan. Statistikom je opravdao dojam. Da li je zasluzio hladjenje?
  • Keyser Soze
    16.2k
    Doslovno ne može ništa loše izaći iz toga da stavimo Filipovića na gol. Ja sam se nadao da će nakon Rijeke Neva dobit na samopouzdanju, al nakon toga je većina opasnih udaraca završila u golu.
  • Pacho
    5.3k

Ili korner. Ili centarsut.
  • ElDorado
    5.9k
    Kod oba gola on se uopce nije bacio nego samo srušio ko čunj. S tim da ajde prvi je bio za iznadprosjecnu obranu, ali drugi….
  • Marley
    4.9k
    nikaaaad... Nada umire posljednja...

A prije toga, jedan ocajnicki apel svima. Neka mi netko sredi samo 15 minuta da popricam s tim deckom, napunit cu mu glavu toliko da ce ostatak zivota misliti da je Superman. Pa da vidite :lol:
    Eh, nije mi ni do smijeha vise.
  • Zagi
    11.6k
    Mene brine da ovo nitko javno ne spominje?Efes Pilsen
    Te onda to usporedi sa dvije situacije:

Max Bernauer - kojeg su na svaku najmanju grešku nakon svake tekme sinkronizirano na svim najtiražnijim portalima pribijali na križ

Luka Stojković - čije se neigranje počelo snažno propitkivati nakon jedne utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet