zbog koje ne može na odsluženje kazne. — Mali Zeus
Od svega toga najvažnija je presuda — NORTE
Lokalni izbori su mozda i vazniji za buducnost Dinama. Lokalna politika ce odlucit ako ce dinamo ostati u statusu quo, biti privatiziran ili demokratiziran. Uz vse to ce grad biti glavni u gradnji stadiona. — SAS1987
za Dinamo je bitniji konačni pad Mamića, posljedično i njihove uprave — NORTE
Ne vjerujem da ne postoji nijedan dokaz ili svjedok da su oni znali točno kaj se radi, da su neki dobivali i svoje udjele od toga...kažem, da ih se malo stisne na informativnim razgovorima u policiji...mislim da bi svašta tu još izašlo van a oni svi bi si pozabijali noževe u leđa samo tak... — vjeko1701
Naprotiv, za Dinamo je bitniji konačni pad Mamića, — NORTE
Očito si optimist. Većina ljudi koje znam, uključujući mene, očekuje na žalost poništenje presude i vraćanje suđenja u novi prvostupanjski postupak. — xavier
Razumijem ali mi je zbilja totalno suludo da se "vođe" osudi za takvu krađu a da podanici nastave sa svojim poslom kao da se ništa nije dogodilo. Ne vjerujem da ne postoji nijedan dokaz ili svjedok da su oni znali točno kaj se radi, da su neki dobivali i svoje udjele od toga...kažem, da ih se malo stisne na informativnim razgovorima u policiji...mislim da bi svašta tu još izašlo van a oni svi bi si pozabijali noževe u leđa samo tak... — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.