• sebenico
    756
    Stojke najbolji. Pun ga je teren, otvara se, proigrava, puca. Samo tako dalje i u Dinamu.
  • Mr Anderson
    8.8k
    Čim igra na svojoj najjačoj poziciji, Stojković pokazuje koliko može biti dobar. Dribling, ideja, brzina, udarac s obje noge. Može pokriti krilo, ali nije to ono pravo.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Olic ima licencu, ima karijeru, ima i staž kao pomocnik. Imali smo nase "iskusne i velike" trenere kao glavne i U21 i nisam vidio neko ludilo od rezultata. Ta "family" ima 2 medalje sa SP i jednu sa lige nacija, malo ste zabrijali s kritikama. Ne razumijem tu mrznju i negativu
  • Nino Bule
    14.5k
    Puno se stvari mora poklopiti za mladog igrača u bilo kojem klubu.dinon7

I 4 mil eura je nama bilo puno da bi mu se poklapalo kod nas na krilu koje nije njegova primarna pozicija. Nikad necu shvatit to plakanje za vidovicem, mi u napadu i ofanzivnim veznim stvarno nemamo problem, da se prica sto se nisu ti novci potrosili na zadnjeg veznog, lijevog beka, stopera, pa hajde, al to naricanje za vidovicem mi nikad nece biti jasno.
  • dinon7
    1.1k

Nije tema za zadnjeg veznog i lijevog beka. 1000 puta sam spomenuo da su to goruće pozicije u našoj ekipi.
    Vidovića sam spomenuo jer mislim da nakon Baturine je mogao biti novi Baturina. Jednostavno.
    Nemojte se ljutiti kolega sto sam podjelio svoje mišljenje.
  • Nino Bule
    14.5k
    Vidovića sam spomenuo jer mislim da nakon Baturine je mogao biti novi Baturina.dinon7

Dakle platili bi 4 mil eura da sjedi na klupi i ceka da se baturina proda ? To je valjda jasno da je debilan potez.
  • Mr Anderson
    8.8k
    Stojković mora biti novi Baturina, jači igrač od Vidovića.
  • Noel
    7k
    Ovaj Kolić "brani" penale ko nekad vječito nemoćni Pletikosa.
  • Dani Olmić
    468
    Super - sami se pobijedili
  • don
    7.2k
    bravo za Vuškovića jer je otiša odma tješit Badelja.

glavu gori momci
  • Zagreb1992
    1.8k
    Jel ima još koji iz obitelji za mlade selekcije ? Mislim da se uništi još ovo malo kaj se može
  • Ivo86
    68
    ni u jednom trenutku nisam imo osjećaj da bi mogo obranit još jedan
  • M94
    1.4k
    Gruzijci bolje izvodili od nasih i zasluzeno prolaze.
  • dinon7
    1.1k

A nije debilan potez sto Kacavenda i Stojković čekaju da se Baturina proda?
    Pa valjda postoji planiranje za razvoj mladih igrača. Znaci svakog kojeg kupimo treba odmah u prvih 11 i pokazati da je vrijedan svake uložene lipe?
    Steta svake momčadi koja bi tako razmišljala.
    Jedino sto je debilno je razmišljati na takav način. Pogotovo momčad koja je kupila toliko mladih igrača iz HNL-a ili sama proizvela i prodala za velike svote novca.
  • Dudu9
    895
    Ma golman nas ni blizu obrane, kad pogodi stranu kratak, najbolje mu bilo da je ostao na sredini vec bi nešto obranio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.