Ivanu Perisicu nije mjesto u a reprezentaciji. Isto tako Marcu Pasalicu i Marku Pjaci nije mjesto u a reprezentaciji. Druga stvar je sto ih je Dalic zvao i napravio imena od njih, pa sad ljudi pišu zašto nisu pozvani. Ali igrači koji u hnl ne dominiraju, a to su i Pjaca i Pasalic nemaju sto tražiti u reprezentaciji i tu je priči kraj. Igraj 4-4-2, 3-5-2, bilo sta ako nemaš krila i to je to. Ihraci koji igraju u ligama 5 bar 50-60 posto minutaže i na dobrom nivou trebaju biti u reprezentaciji. A uz njih iz hnl može doc samo netko tko bas bas odskače kvalitetom kao sto je to doktor Bruno Petković, Martin Baturina koji je uz to mlad i ajde sada bez Broza Josip Mišić. Ostalo su sve glupe i prazne spike. Ban cijenim i tebe i javno sam te pohvalio par puta, ali Noa Mikic s 60 kg da bude pozvan u a repku, bez ijednog seniorskog nastupa to se nadam da se sprdas. Sve u svoje vrijeme, ja sam prvi za mlađe ako su malo lošiji, ali zna se da je to još daleko od a repke. Tek se treba dokazat u Dinamu pa onda možemo pricat o a reprezentaciji — Miro Vugrinec
Za Špiku mislim da je najbolja od postojećih opcija ako igramo 352. Opet je nezahvalno jer je rotacija i u Dinamu, ali jednostavno nemamo izbora. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.