• Frizura Robija M
    497
    jel nije to offside na kraju bio? Ali da, mogli su makar zbog Livijeve top reakcije.

Edit: sad kolega gore podsjetio da je ipak lopta izašla van terena

otkrivši da se u svlačionici nije previše analizirala utakmica, već je fokus bio na proslavi 200. nastupa kapetana Luke ModrićaNVKOD

Drago mi je da se super zabavljaju na maturalcu.
  • ZG plavi 01
    394
    pa teze ce nam bit protiv Kolumbije. Portugal ima svog Dalica na klupi i oni su vise puta pokazali na velikim natjecanjima da su sposobni sjebati. A Kolumbija ce samo biti repriza Meksika iz 2014.
  • hardek
    10.4k
    zaključio je Gvardiol, otkrivši da se u svlačionici nije previše analizirala utakmica, već je fokus bio na proslavi 200. nastupa kapetana Luke Modrića.NVKOD

Utakmica protiv Gane je za 2 dana. Ne želim biti bezobrazan i prost, ali koga boli kurac za 200-ti nastup? Da je to u Ligi nacija ili kvalifikacijama ili prijateljskoj ja bi razumio. Napravite majice, proslavite, zajebavajte se. Ali usred si jebenog svjetskog prvenstva, ne ličimo na ništa i slavimo nečiji 200. nastup? Pa daj me nemojte jebat

Svaka čast Modriću na svemu, ali ova "proslava" se trebala bolje odraditi. Skupite se poslije prvenstva, odite kod Dalketa u Family i stucite 100 000 eura na račun HNSa. Bolje to nego da u sred prvenstva izrađujemo majice u stilu nekih boy bandova. Pičku, ja ostanem budan do 3 i po da ih gledam kako ne mogu probit prvu liniju Paname, a oni ne analiziraju suparnike jer slave trobod na guz protiv Paname u novim LM10 majicama
  • Chempers
    1.3k

Što si nervozan? Znam da te razocaralo što smo ipak pobijedili al pokušaj opet u subotu.

Bio izbornik 6 godina i nema veze s ovom momcadi. Ok dobroJurki

Otisao je s izbornickog mjesta 6 godina prije Dalica i SP 2018. Jel shvacas koliko to nema veze s tim? Pozvati Modrića i Čarlija u repku bi svatko napravio. Koliko igrača i trenera se promijenilo otkad je otišao, koliko natjecanja je prošlo, pa koliko su i nositelji tih medalja napredovali i napravili veće karijere u odnosu na ono gdje su bili 2008 i 2012? I za to je on zaslužan što ih je pozvao u repku prije 10 godina? Ma briljantno.
  • Mlađi referent
    15.7k
    S obzirom na cijeli kontekst, protiv Gane očekujem Dalićball od kojeg će krvarit oči i duša, ali će poslužit svrsi.

Nešto kao protiv Maroka u grupnoj fazi. Tad smo se bojali Hakimija i Mazraouija kao da su dva poludjela marokanca na njemačkim ulicama s nožem u rukama, sad očekujem da će se slično prilagodit za Semenya i Inakija.

To kaj nam X čak i bolje odgovara je ujedno i blagoslov i prokletstvo, ali mislim da će Daliću bit dodatno gorivo da ne juriša po pobjedu.
  • Pacho
    18.4k

Nije da nismo znali, ali to je samo jos jedan pokazatelj toga kako HNS pristupa ovom prvenstvu. Nema veze sto se radi o najvecem nogometnom, a i sportskom opcenito, dogadaju na planeti koji se odvija svake 4 godine. Oni ga hendlaju kao da se radi o privatnom derneku masnokosog preljubnika, Modrica i jos par igraca. Bitnije je da se oni zabave i da im se oda pocast nego na sto nam igra lici i do kud cemo dogurati. Ovo je zadnje prvenstvo i vecim igracima od Modrica pa njihove ekipe ipak analiziraju suparnike i rade sve sto mogu da bi dogurale sto je moguce dulje umjesto da se fokusiraju na njihove jubileje i rekorde. To se i moze odraditi i za par tjedana kada se ispadne ili turnir zavrsi.
  • Navijač Dinama
    12.6k
    zbilja ne vidim kaj bi Beljo danas bolje odradio od Muse, nista on nije kriv kaj je nasa kreacija ravna 0 i kaj nijednu loptu nije dobio u prvom poluvremenu. Lako se moglo desiti da on bude na golu umjesto Budimira, Budimir se nasao na tap inu.ZG plavi 01

Upravo to.

Pogrešan je sustav i percepcija napadača. Musa je igrač koji treba loptu u prostor, proigravat ga, da koristi brzinu i agilnost svoju. Ona igra iz prvog poluvremena gdje su Perišić i Pašalić imali 700 ubačaja u bunar bi imala smisla da je Budimir napadač, jer Budimir je tromiji, vladar je 16erca i poteza od peterca do penala, ali i po sustavu i svemu on živi od takvih lopti(puno ubačaja).

Međutim, Dalić, odnosno Luka Modrić trener ako to još nije dokučio, malo je prekasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.