• mlinchica
    6.8k
    Kaj su kamere prvi put sad na istoku?
    Možda samo prevencija, da eventualne poruke prema savezu i Kustiću ne budu u prvom planu, kao na Rujevici..
    Samo kaj bi ih zvuk mogao zeznuti ovaj put ako krene kakva vređaona, sve se čuje s tribine.
  • ElDorado
    12.5k
    Komentator nakon svake rijeci ima onaj uzdah ae kao da mu je teško. Nekaj ga jebe
  • Jos-Optimus
    12k
    a mogao je i Šunta 15min dobiti, vec smo se plasirali
  • Big Daddy
    1.7k
    Nista nam to ne vrijedi, i da 40 šansi stvorimo, kad nam najbolji napadač sjedi doma…
  • Blueshadow86
    5.3k
    Jedva čekam da zalizani cigo ode s klupe.
    Sloboda repstaciji!
  • Thor
    3.1k
    Cini mi se da ove utakmice sluze najvise za popuniti rupe izmedju reklama
  • Archangel
    141
    Šunta je slovenac, pitaj njihovog izbornika zašto ne dobije 15 min :P
  • Crni86
    22.7k
    Ne znas sta je gore, komentator ili igra
  • fakin
    5.5k
    Mislim da se vise kritizira reprezentacija u sjevernoj koreji, nego kod nas
  • Archangel
    141
    Jedva čekaš da se vratimo na ispadanja od Turske i Portugala, ne prolaske grupa na WC i muke u svim kvalifikacijama pa i povremene potrebe za dodatne kvalifikacije?
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Uopće je glupo ijednog igrača komentirati kad znamo tko vodi reprezentaciju. Kad si drugi i treći na svijetu, a svatko iz nogometnih krugova tko ima bilo kakvog doticaja s tobom kaže da si smjesan, sve je jasno.

Al ako već komentiramo igrače, samo bih rekao Luka-vrime je- ali za penziju. Da si pustio Martina i Peru da igraju glavnu ulogu već dvije godine, a ne šlepao se, imali bi sad ekstra jak vezni red, ovako nam je vezni red najveći problem s ti meni-ja tebi igrom između tebe i Matea
  • vjeko1701
    26.6k
    I pocelo me zivcirat spustanje Modrica izmedju dva stopera da mu oni daju loptu nikakva svrha od tog...Roky

Posljedica da ne igra Šutalo kojem ne treba veznjak da izađe iz pritiska i pokrene akciju. S njim smo se rješili barem tog djela tromosti u igri, al jbg.
  • Niko1986
    7.8k
    Daleko sam od ljubitelja Dalića i njegovog lika i djela, ali ove prijateljske stvarno postoje samo da se nitko ne ozljedi. Nijedna reprezentacija ne briljira baš u njima.
  • Jurki
    26.8k
    Ako je ovo nogomet koji ce bilo tko opravdavati... onda nek vise ne prati nogomet i prebaci se na neki drugi sport.

Ovo je tragedija.. uspavanka gora od nebitne Hnl utakmice.

Jos jedan masterclass izbornika i njegove ideje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.