• Niko1986
    7k
    Daleko sam od ljubitelja Dalića i njegovog lika i djela, ali ove prijateljske stvarno postoje samo da se nitko ne ozljedi. Nijedna reprezentacija ne briljira baš u njima.
  • Jurki
    25.6k
    Ako je ovo nogomet koji ce bilo tko opravdavati... onda nek vise ne prati nogomet i prebaci se na neki drugi sport.

Ovo je tragedija.. uspavanka gora od nebitne Hnl utakmice.

Jos jedan masterclass izbornika i njegove ideje.
  • Blueshadow86
    5.1k
    To nisam rekao. Rekao sam da jedva čekam da Dalić ode s klupe.
  • fakin
    4.7k
    Sutra dan pauze za obitelj. Skoro sve reprezentacije su vec u Americi, a nasi imaju dan pauze za obitelj. Kao da odlaze na Nasinu misiju od 6 mjeseci, a ne na izlet u Ameriku na dva, tri tjedna
  • Miro Vugrinec
    10.3k
    Posljedica da ne igra Šutalo kojem ne treba veznjak da izađe iz pritiska i pokrene akciju. S njim smo se rješili barem tog djela tromosti u igri, al jbg.vjeko1701

Nije nikakva posljedica, igrao je prošlu i Šutalo i Josko i Vuskovic tri ekstra jaka igrača na lopti pa nam je Luka dolazio Liviju u jaja jer on igra kako on želi i jer imamo znalca na klupi
  • ElDorado
    11.4k
    Ovaj komentator se stvarno muči. Kakve zvukove on to ispušta?!
  • Archangel
    111
    Pa dođe na isto jer prije njega je to bila naša realnost nakon 1998
  • vjeko1701
    25.1k
    To kaj smo igrali prošlu se nadam da je bačeno u smeće.
  • Cobra8
    27
    Ne propitkujte našeg Zlatka, tome nema mjesta!
  • Dani Olmić
    2.2k
    Sucic i Baturina moraju igrat u prvih 11
  • DrRatoljub
    943

Hvala. Trebalo me nesto oraspoložiti nakon ove igre.
  • Archangel
    111
    Evo Sučić pustio svoga da primi loptu i puca po golu..
  • Jaro
    12.1k
    Malo je reci kako ne volim Dalica, ali ovo kukanje oko spore igre nasih? Kad smo mi to igrali brzo i leprsavo? Pa to je nas signature realno - i mene je uvijek cudilo/divio sam se kako gotovo uvijek nasi uspiju usporiti i one najbrze i najekslozivnije ekipe - i tu je bas prednost nasih. Probleme smo imali kad nebi uspjeli u tome - oni debakli protiv Engleza u kvalama te duuugo vremena nemogucnost icega protiv Francuza...
    Takodjer - postave u prijateljskoj? Pa ovo je bas utakmica za rastrcavanje i podizanje forme ekioi kojoj fali minuta...

Bitno da je Livi u formi, a po prvom potezu i Hoffenheim boy je na razini...
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Ovdje Beljo, Stojke i Miško moraju biti u prvoj. Užas igra
  • Crni86
    22k
    ja mislim da tako otvaramo prvenstvo s engleskom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.