• hardek
    10.2k
    Panamčani se sigurno tresu gledajući ovaj masterclass
  • rioda
    16.7k
    Imam dojam da se pola slovenske reprezentacije povezivalo s Dinamom. Kuzmić mi se čini dobar, a zanimljiv mi je i ovaj Begić
  • Mr Anderson
    19.5k
    Biti će bolje protiv Engleza. Uspavati ćemo ih našim tempom.
  • Kruno
    1.4k
    Baš smo loši, negledljivo
  • Mr Anderson
    19.5k
    Meni je Čerin dobar. Jeli nam je još zanimljiv?
    Sad vidim da mu je ugovor još 2 godine, šteta.
  • Sibirski plavac
    9k
    Linolada skriva karte. Tako je i 2018. mudro izgubio u prijateljskoj od Perua da nas svi podcijene. Uspjelo je na kraju. Dalić igra 4D šah. :cool:
  • KtcGoat
    5.7k
    Pongracic par puta bas visoko otisao
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Jedva čekam plus javnosti i sveznajućih klobučara kad prije Gane budemo imali 1 bod i gol razliku -4 pa budemo gledali rasplete skupina sa Novim Zelandom, Katrom i Curacaom.
  • Thor
    2.7k
    Malo sam zaspal...kak igramo? :lol:
  • ZG plavi 01
    313
    F1 mora imati zbog ugovora. Gledao sam podcast di su pricali di imaju tocno propisano u ugovoru sve vezano za reklame i ako slucajno ne puste mogu ostat bez ugovora. Sky vjerovatno ima neku drukciju shemu jer su prakticki glavna tv kuca. A vjerojatno je tako i ovdje situacija.
  • vjeko1701
    25.1k
    A vi zbilja kao da prvi put gledate prijateljsku utakmicu Hrvatske. Inače relativno sporu igru ubacimo barem brzinu niže i uvijek je dojam da se tek tolko to odrađuje.
  • Jurki
    25.6k
    Oko 10 tisuca ljudi na stadionu.. komentator ..."probudila se publika u Varazdinu" ha?
    A kraj prvog poluvremena.
    Susramlje zbog navijanja, sram i tragedija zbog nase igre.

Ko da gledam Varazdin - Belupo.. samo s gledateljima.
  • DrRatoljub
    943

Jedini problem je da sporo igramo godinama. Tu rezultat nista ne znači, ali kako ce ovo pomoći pripremi za svjetsko samo Bog zna
  • ElDorado
    11.4k
    Ne znam kae gore igra-komentator-navijanje
  • vjeko1701
    25.1k
    Jedini problem je da sporo igramo godinama. Tu rezultat nista ne znači, ali kako ce ovo pomoći pripremi za svjetsko samo Bog znaDrRatoljub

Znam, zato me stalno iznenadi isčuđavanje tome. A kako će pomoći? Rastrčat će se Kovačić i Gvardiol a nadam se da će se Baturina nametnuti za prvih 11 (ako ga uvede ovu utakmicu)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.