• nemapredaje
    4.4k
    Priča se po kuloarima da je ozljeda koju trenutno ima novijeg datuma i nije nastala na terenu.

Ako je istina neće ga biti još mjesec dana sigurno.

Neću tu pisati o čemu se radi. Ako želi netko od moderatora mogu im u PM napisati.
  • skener
    1.9k
    I tako to krene

Do sutra će biti da ga treba potjerati iz kluba
  • M94
    1.6k
    Aj ljudi ako imate sta napisat napisite, nemojte se hvaliti insajderskim i onda bacate neke udice, bolje onda ne spominjite nista i drzite za sebe. Jedan kaze ima neke uvjete, drugi da ima novu misterioznu ozljedu... Ceka se jos treci za novi insajderski info.

Ovo bi forumskim rijecnikom bilo trollanje.
  • masacusec
    4.7k
    Ljudi, ko žemskice ste neke….Ekipa se nafuri jer im mezimac ne igra tri mjeseca, a nije konkrektno potkrijepljeno zašto!?
    OK, ovo moje možda jest floskula, ali više kao produkt iritacije ponašanjem petkovića zadnjih godinu dana i velikom enigmom oko njegovog stanja. Ne tražim njegov medicinski karton, ali isto tako za očekivati je da normalnom čovjeku padne napamet dubiozniji razlog njegovog izbivanja s terena, a da nije neka svojevremeno spominjana ozljedica zbog koje igra gro.

A ove šprehice o insajderskim informacijama su insajderska informacija!
  • don
    11.6k
    ne pišite gluposti. :pray:
  • Paggini
    40.1k
    Lik ima kroničnu ozljedu koja se ne može operirati i zahtjeva mirovanje, ne znam zasto od svega radite neku zavjeru protiv kluba.
  • Mali Zeus
    16.2k
    OK, ovo moje jest floskulamasacusec

Ispravio sam ti post.
  • mokoxax468
    1.1k
    Tipični primjer kako se šire dezinformacije, netko će vidjeti poruku iznad i početi je spamati po komentarima Facebooka da Petko ne igra radi ugovora. Izvor : čuo sam od ljudi (zone).
  • Odani Zgd
    80
    Ne vjerujem u nikakve teorije zavjere,Bruno nas je sve zadnjih godina bezbroj puta oduševljavao igrom,golovima,lucidošću,sjetite se gola Rijeci prošle godine kada se lomilo prvenstvo itd.Ono što jest je da je u zadnjih godinu i pol,dvije više ozlijeđen nego što igra,i da bi na ljeto trebalo ići po još jednog napadača,bez obzira kako priča s Kangom se bude odvijala,nama u napadu treba golgeter od 5,6 7 mil eura koji će iskoristit i najmanju šansu za gol.Brunu svi volimo,al nažalost i njega godine stižu...
  • Rakovica1986
    959
    Iiii krenulo je....
  • rokikaciga
    546
    Ekipa se nafuri jer im mezimac ne igra tri mjeseca, a nije konkrektno potkrijepljeno zašto!?masacusec

Je. Ima kroničnu ozljedu koja se lječi - mirovanjem..i gdje inflamacija može nastupiti i nakon poboljšanja stanja. Zadnje rješenje je operacija.

produkt iritacije ponašanjem petkovića zadnjih godinu danamasacusec

Misliš ponašanje gdje je igrao pod injekcijama, blokadama, nezalječen i ozljeđen? I takav praktički sam osvojio prvenstvo?
  • flexXy
    2.7k
    Ne kuzim sta je ljudima nejasno oko ove ozljede, pubicna kost je jedna od najgorih ozljeda koja te moze zadesit. Ne postoji efektivni nacin da je se rjesi a igrac je onemogucen da normalno igra i trenira. Pogledajte pricu Silvia Anocica, decka koji je bio jedan od vecih talenata na lijevom beku pa je skoro karijeru prekinuo zbog te ozljede.
  • scooniepenn
    3.9k

Baš to. Upala pubične kosti je jako zeznuta ozljeda, što je kroz mojih 30-ak godina praćenja Dinama bio nerijetko problem s kojim su se borili razno razni naši igrači. Ne znam otkud sad mistificiranje i kreiranje teorija zavjere.
  • dBK
    176
    Kao što je rečeno, IZRAZITO nezgodna ozljeda koja nastaje postupno zbog preopterećenja i/ili određenih mišićnih disbalansa ili prijašnjih ozljeda koje uzrokuju (nesvjesnu) kompenzaciju. Liječenje isključivo kombinacija strogo propisanih jednostavnih vježbi, protuupalnih lijekova i mirovanja (što se tiče sportskih aktivnosti), eventualno potpomognuto nekakvim tretmanima tipa Tecar/Medestec, UZV i slično...iz osobnog iskustva, a i znam nekoliko sportaša (najviše futsal), pauza/liječenje je najčešće 6 mjeseci uz veliku mogućnost recidiva.
  • Ivdzo11
    5.8k
    Kad već pričamo o Petkoviću, spomenimo da je otišao u Bolognu. Ne u klub već u grad, njegova ozljeda pubične kosti vrlo je ozbiljna i Fabio Cannavaro odlučio je potegnuti 'joker zovi' i Brunu poslao kod provjerenog liječnika. Tamo će napraviti dodatne preglede i nakon dva-tri dana bi se trebalo znati koliko će okvirno Petković pauzirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.