• nemapredaje
    4.2k
    Priča se po kuloarima da je ozljeda koju trenutno ima novijeg datuma i nije nastala na terenu.

Ako je istina neće ga biti još mjesec dana sigurno.

Neću tu pisati o čemu se radi. Ako želi netko od moderatora mogu im u PM napisati.
  • skener
    1.6k
    I tako to krene

Do sutra će biti da ga treba potjerati iz kluba
  • M94
    1.5k
    Aj ljudi ako imate sta napisat napisite, nemojte se hvaliti insajderskim i onda bacate neke udice, bolje onda ne spominjite nista i drzite za sebe. Jedan kaze ima neke uvjete, drugi da ima novu misterioznu ozljedu... Ceka se jos treci za novi insajderski info.

Ovo bi forumskim rijecnikom bilo trollanje.
  • masacusec
    4.4k
    Ljudi, ko žemskice ste neke….Ekipa se nafuri jer im mezimac ne igra tri mjeseca, a nije konkrektno potkrijepljeno zašto!?
    OK, ovo moje možda jest floskula, ali više kao produkt iritacije ponašanjem petkovića zadnjih godinu dana i velikom enigmom oko njegovog stanja. Ne tražim njegov medicinski karton, ali isto tako za očekivati je da normalnom čovjeku padne napamet dubiozniji razlog njegovog izbivanja s terena, a da nije neka svojevremeno spominjana ozljedica zbog koje igra gro.

A ove šprehice o insajderskim informacijama su insajderska informacija!
  • don
    10.2k
    ne pišite gluposti. :pray:
  • Paggini
    35.5k
    Lik ima kroničnu ozljedu koja se ne može operirati i zahtjeva mirovanje, ne znam zasto od svega radite neku zavjeru protiv kluba.
  • Mali Zeus
    15.4k
    OK, ovo moje jest floskulamasacusec

Ispravio sam ti post.
  • mokoxax468
    1.1k
    Tipični primjer kako se šire dezinformacije, netko će vidjeti poruku iznad i početi je spamati po komentarima Facebooka da Petko ne igra radi ugovora. Izvor : čuo sam od ljudi (zone).
  • Odani Zgd
    49
    Ne vjerujem u nikakve teorije zavjere,Bruno nas je sve zadnjih godina bezbroj puta oduševljavao igrom,golovima,lucidošću,sjetite se gola Rijeci prošle godine kada se lomilo prvenstvo itd.Ono što jest je da je u zadnjih godinu i pol,dvije više ozlijeđen nego što igra,i da bi na ljeto trebalo ići po još jednog napadača,bez obzira kako priča s Kangom se bude odvijala,nama u napadu treba golgeter od 5,6 7 mil eura koji će iskoristit i najmanju šansu za gol.Brunu svi volimo,al nažalost i njega godine stižu...
  • Rakovica1986
    864
    Iiii krenulo je....
  • rokikaciga
    135
    Ekipa se nafuri jer im mezimac ne igra tri mjeseca, a nije konkrektno potkrijepljeno zašto!?masacusec

Je. Ima kroničnu ozljedu koja se lječi - mirovanjem..i gdje inflamacija može nastupiti i nakon poboljšanja stanja. Zadnje rješenje je operacija.

produkt iritacije ponašanjem petkovića zadnjih godinu danamasacusec

Misliš ponašanje gdje je igrao pod injekcijama, blokadama, nezalječen i ozljeđen? I takav praktički sam osvojio prvenstvo?
  • flexXy
    2.6k
    Ne kuzim sta je ljudima nejasno oko ove ozljede, pubicna kost je jedna od najgorih ozljeda koja te moze zadesit. Ne postoji efektivni nacin da je se rjesi a igrac je onemogucen da normalno igra i trenira. Pogledajte pricu Silvia Anocica, decka koji je bio jedan od vecih talenata na lijevom beku pa je skoro karijeru prekinuo zbog te ozljede.
  • scooniepenn
    3.7k

Baš to. Upala pubične kosti je jako zeznuta ozljeda, što je kroz mojih 30-ak godina praćenja Dinama bio nerijetko problem s kojim su se borili razno razni naši igrači. Ne znam otkud sad mistificiranje i kreiranje teorija zavjere.
  • dBK
    164
    Kao što je rečeno, IZRAZITO nezgodna ozljeda koja nastaje postupno zbog preopterećenja i/ili određenih mišićnih disbalansa ili prijašnjih ozljeda koje uzrokuju (nesvjesnu) kompenzaciju. Liječenje isključivo kombinacija strogo propisanih jednostavnih vježbi, protuupalnih lijekova i mirovanja (što se tiče sportskih aktivnosti), eventualno potpomognuto nekakvim tretmanima tipa Tecar/Medestec, UZV i slično...iz osobnog iskustva, a i znam nekoliko sportaša (najviše futsal), pauza/liječenje je najčešće 6 mjeseci uz veliku mogućnost recidiva.
  • Ivdzo11
    5.4k
    Kad već pričamo o Petkoviću, spomenimo da je otišao u Bolognu. Ne u klub već u grad, njegova ozljeda pubične kosti vrlo je ozbiljna i Fabio Cannavaro odlučio je potegnuti 'joker zovi' i Brunu poslao kod provjerenog liječnika. Tamo će napraviti dodatne preglede i nakon dva-tri dana bi se trebalo znati koliko će okvirno Petković pauzirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.