• Dinamosaur
    2.2k
    Mozda i bude neka oprostaljka. Kak znas da nebu?
    Na prvoj tekmi svi dolaze po plakete..il na drugoj, trecoj, kad su u mogucnosti
  • Jay
    1.7k
    Ne znam kako su neki zamislili tu oproštajnu ceremoniju kada se u trenutku odigravanja zadnje utakmice nije znalo da odlazi.
  • crophantom
    776
    Ja sam poprilicno siguran da se i organizira neka oproštajka da se Petko nebi pojavio, tako da neznam oko čega se sekirate.
  • kibic
    1.2k
    Fala ti Bruno na tekmama. Naravno da bi bila još lepša oproštajka da se napravil video ko z Ademijem, k tome i oproštaj z navijačima. Nekak je i ovaj oproštaj u njegovom stilu.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ove usporedbe s Bobanom i koji je imao veći utjecaj na klub su smiješne. Obojica su obilježili i imali utjecaj na klub u velikoj mjeri, jedan više igrački, drugi na druge načine.
  • Fan
    1.1k
    Oni stariji od 30 će diskutirat ko je veća legenda, Boban ili Petković, ali oni mlađi, pa ja sam uvjeren da će 95% njih reći da je Petko veća legenda.
    Ja sa svoje 32 godine nisam imao priliku gledat Bobana u Dinamu, jedino znam po nekim pričama, i kako je Paggini rekao, specifičnim za to razdoblje koje se neće ponoviti i da je on legenda Dinama puno više zbog nenogometnih razloga nego igrama na terenu tako da je meni Petković apsolutno najveća NOGOMETNA legenda Dinama za mojega života i sigurno ga nikada neću zaboraviti.
    Hvala ti Bruno na svemu, što si me zaljubio u nogomet kako nisam mogao ni sanjati i što se mogu nadati da ću možda jednog dana u Dinamu u nekome drugome prepoznati djelić tebe kako ne da igra nogomet nego se igra nogometa.
  • Bumtres
    89
    O legendama se ne može pričati za nekoga tko prima lijepe novce za svoj rad.
    On je profesionalac i možemo pričati o njegovom profesionalizmu.

Te stare romantičarske šprehe možemo ostaviti u dvadesetom stoljeću... sad su profesionalci i prem tome ih se treba gledat.
  • plavi72
    1.4k
    Prava plava "legenda" bi se trebala i ograditi o pozivu u Hajduk,dobar je govornik...
    Legende...meni su samo navijači u toj kategoriji,svi igrači imaju neke svoje igrice,menadžere,ugovore,obećanja...odavno ih ne doživljavam srcem,ne nosim ih na leđima,ali Olmo mi je iznimka,volim ga :heart: !
  • Fan
    1.1k
    Te stare romantičarske šprehe možemo ostaviti u dvadesetom stoljeću... sad su profesionalci i prem tome ih se treba gledat.Bumtres

Mislim da ko je takvog stava da treba prestat pratit nogomet...
  • Krulek
    830
    Koliko god to nekome bogohulno zvučalo nemam ništa protiv da Petko ode u Hajduk i tovarima kida živce i diže tlak kako je to u većem dijelu zadnjih sezona činio dinamovim navijačima. Ma koliki on španer bio i zasluzan za dinamove rezultate moram podsjetiti na puno postova o tzv. bol......ni.
  • San Lorenzo
    19.6k
    Najsmješnije od svega je da je taj isti Petković do prije 3 dana bio Šetković, sad bi ga isti likovi objeručke i objenoške prihvatili u klub...netko se prostituira za novac, a hajdučija za mjesec dana euforije.
  • Nogo
    7.1k
    Bivši napadač Dinama već je jednom bio nadomak Hajduka, još kao 12-godišnji dječak, no tad se razočarao. Otkrio je da su u klubu tražili od njegova oca "poguranac",odnosno novčanu naknadu

Bruno Petković (30) raskinuo je ugovor s Dinamom i kao slobodan igrač ovoga ljeta može pronaći novi angažman. Iako su mnogi nagađali da će sad već bivši napadač "modrih" karijeru nastaviti u inozemstvu, pojavile su se glasine da bi mogao ostati u Hrvatskoj i prijeći u redove najvećeg rivala - Hajduk. Da priča nije neutemeljena, doznala su i 24sata.

Hajduk za taj transfer ne bi morao platiti odštetu, a jedini trošak bile bi menadžerske naknade koje se isplaćuju prilikom dolaska slobodnog igrača. Međutim, koliko čujemo od izvora bliskih nogometašu, Petković to, prijeći u Hajduk, "ne bi mogao napraviti Dinamu".

Bivši napadač Dinama već je jednom bio nadomak Hajduka, još kao 12-godišnji dječak, no tad se razočarao. Otkrio je da su u klubu tražili od njegova oca "poguranac", što je u provedenom značenju novčana naknada. Tad je izjavio kako je, iako je bio hajdukovac, prestao navijati za "bijele".

- Mali Bruno s 12 godina bio je hajdukovac, ali to se promijenilo kad se razočarao u Hajduk. Igrali smo turnir na kojemu smo kao prvaci Dubrovačko-neretvanske županije igrali protiv Hajduka. Pobijedili smo 3-1, a ja sam postigao dva gola i jednom asistirao. Odigrao sam jako dobro, iako sam bio dvije godine mlađi. Tad su kontaktirali mog oca, a neki ljudi, koje nećemo imenovati, tražili su od njega novac za ulazak u Hajduk. Nikad mi nije rekao kolika je to bila svota, ali tog sam dana odlučio da nikad neću odjenuti njihov dres - ispričao je Petković u gostovanju kod Roberta Knjaza u emisiji "Knjaz kod Vatrenih".

Pisali su neki da će se Hajdukova delegacija sastati (ili da se već sastala) s Petkovićem, ali, kako doznajemo, nitko iz "službenog" Hajduka nije kontaktirao povremenog hrvatskog reprezentativca. Možda jest neki navijač ili sponzor, ali čelnici Hajduka - nisu.
  • Ivanmtk
    1.4k
    Ljudi od rivalskog lešinaranja nad odlaskom Petka iz Dinama napravili ozbiljnu vijest u manje više svim medijima i nemilice štancaju članke, pišu osvrte, intervjuiraju "stručnjake" . Eto, to je naše novinarstvo danas. To su vam izvori informacija oko kojih se prepirete na forumu, kojima vjerujete. Koji jad, čemer, tuga. Jadno
  • Odani Zgd
    581
    Teško mi je čitati sve ovo za Petka,razumijem da nemamo svi isto mišljenje.Osobno za mene je on jedan od najvećih u novijoj povijesti Dinama.Bilo je lijepih trenutaka,al bilo je i onih kada je se doslovno vukao po terenu...al jbg to je Petko,i takvoga smo ga svi prihvatili.Mene je isto pogodio razlaz s njim,za Pjacu i ne toliko,jer je tu samo godinu dana,al za Brunu mi je baš žao,al tako je valjda moralo biti.Možda je sve ovo malo loše iskomunicirano na kraju,pa je dojam subjektivan.Kralju,Hvala Ti za sve,želim ti sve najbolje u karijeri,mlad si još,samo Bože zdravlja.....
  • Zagi
    10k
    Dobro kaj nitko neće? Moram ja koji ga na ovom forumu ponajmanje cijenim?
    petko-karice.gif
    Imao je Ciceron i svojih momenata. Rijetkih doduše ali pamtljivih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.