• Pacho
    1.5k

Vjerojatno oboje? Uz to da je meni osobno znatno vise veselja donio Petkovic. A i klupsku vitrinu znatno vise napunio.

Necemo valjda ostalim igracima zamjerati sto, hvala Bogu, nece imati priliku replicirati ono nenogometno radi cega je Boban legendaran.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Meni je i Igor Cvitanović

ono nenogometno radi cega je Boban legendaran.Pacho
    Upravo ih to razlikuje, karizma, pravi potezi u pravo vrijeme
  • Dudu 9
    720

Škarice protiv Bodo Glimta u play offu lige prvaka, sljedeće sezone u konferencijskoj ligi riješava Betis i PAOK. Protiv Sparte u uzvratu jedini uz Baturinu koji je odigrao na nivou. Bilo je toga dosta, osim Oršića i možda Cvitanovića nitko se ne može pohvaliti da je donio Dinamu u Europi, koliko i on, kada pričamo o modernoj eri kluba.
  • Rex Ramae
    3.2k
    sezonu prije da ne spominjem - rusio nizozemsku u ligi nacija, brazil na svjetskom, asist i gol Chelseaju, asist protiv Milana....Paggini

Ma to je zadnje što je odigrao...ovo poslije su bili bljeskovi...gol na Poljudu, Rujevici, nije cijelu sezonu bio na nivou, to hoću reći....a i što ga ne volim baš pretjerano.. :lol:
  • Pacho
    1.5k

Pa super. No ne znam zasto bi uopce birali, jer mozemo sinovima pricati o XX igraca
  • Paggini
    53.1k
    Jednog dana za 200 godina.. pita otac sina jel znaš tko je Petković ili jel znaš tko je Boban?!?Dinamosaur

A mislim, Zvone je opći simbol Dinama, dinamovštine i tog vremena i prema tome je legenda Dinama, ali Petko je igrački ostavio puno veći trag u Dinamu i prema tome je jednako legenda Dinama.

Malo je nepravedno prema ijednom igraču Dinama predbacivati da nije kao Zvone jer Zvonina legenda je i plod okolnosti koje se nikad neće ponoviti.

Mislim, ne priča se baš puno o Zvoninim čudesnim utakmicama u Dinamu kad se priča o njemu kao simbolu Dinama, jel?

I tu ne želim nikako Zvonu umanjiti, Zvone mi je razina mesijanstva što se tiče legendi.
  • znajdatevolimja
    357

Upravo u tome i je moja poanta..što se ne priča o Zvoninim čudesnim utakmicama.
  • Mlađi referent
    13.1k
    Pa imao je i Boban van terena stvari koje bi se mogle svakako okarakterizirati, a podignut mu je i lijep transparent od navijača, zar ne?
  • Dinamovo proljeće
    20

Petković je (bio) najbliže tome da bude naš Totti. Da je ostao još 2-3 sezone kao što sam ja priželjkivao, zdrav... Bio bi i bliži tome. Po duljini staža to je Ademi, ali po značajnosti za klub na terenu i van njega, uz sve mane, za mene - Bruno je najbliže tome.
    Nadam se da ćemo dočekati jednom svog istinskog "Tottija".
  • badjibadara
    5.3k
    Sa prve stranice topica, ali ne vidim na ig zone:

agxyekmljd2tf7qq.png
  • Dr Hofmann
    3k
    Dinamov Totti je - Dražen Ladić. Jebi ga, 802 (!) nastupa.
  • rokikaciga
    2k
    Dovoljno je reci sto mi je mali plakao kad sam mu rekao da Petkovic vise nije igrac Dinama. Vec 3 godine udara loptu i dere se "BRUNO PETKOVIIIIC" dok zabija golove :lol:
  • Dinamosaur
    2.2k
    bezveze je uspoređivati Petko - Zvone, tema ima hrpa.
    Jednog dana ces ti ocijeniti tko je veca legenda, mlad si.
    Znaci kad Petko skupi iskustva po cijelom svijetu kao Zvone, onda tek mozemo raspravljati.
    Usput, izjednaciti znacaj Bobana i Petkovica je bogohuljenje

Zvonina legenda je i plod okolnostiPaggini

o tome i govorim, treba imat muda napravit pravi potez, zato i je legendarni
  • Crle
    1k
    Ne vidim da se je recimo jedan Olmo sprdao sa klubom. Moguće da je i to razlog zašto igrači kao Olmo i KTC dobivaju više respekta od šireg kruga navijača.
  • Markelo
    3.4k
    A šta Petko može napravit da se izdigne iznad Bobana? Nema više Juge, ne moze roknut milicajca i otić u legendu. Dao je ono što je mogao dati, golove u važnim utakmicama. Zanimljiva je persona, puno interesantniji i od Ademija i od Oršića. Legenda kluba od kojeg se rastalo kao da je došao tu zimus na posudbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.