Još kad bi Tuzla City bili klub iz Tuzle, a ne da tamo samo igraju.(oni su klub iz manjeg mjesta, Simin Han) :smile: — Navijač Dinama
Još kad bi Tuzla City bili klub iz Tuzle, a ne da tamo samo igraju.(oni su klub iz manjeg mjesta, Simin Han) :smile:
Zna se čije boje odjekuju u Tuzli. — Navijač Dinama
Ali mene najviše fascinira da si često spreman napisati kartice i kartice teksta, ali pročitati tuđi post koji je duži od par redova ne dolazi u obzir :joke: — xavier
mrsko me čitat dugačke tekstove — Navijač Dinama
Velim za siru okolicu, a Krk je relativno blizu. Naravno da ima ljudi iz Opatije, Kostrene, s Krka, iz svih mjesta u okolici da navijaju za Rijeku. Al kad se odmaknemo dalje, tko u Gospicu navija za Rijeku? Sumnjam da je tu neka baza. 100km je nista, a na 100km je Karlovac koji vjerujem navija za Dinamo. Osijek i Rijeka imaju navijace u svojim gradovima i u jos par manjih gradica u neposrednoj blizini. Sigurno da ima netko iz recimo Pozege da navija za Osijek, ali mislim da nisu brojni. I ono sto je najbitnije, imam dojam da je Rijeka kao grad vece uporiste za Rijeku kao klub nego sto je to Osijek kao grad za Osijek kao klub. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.