• Papastrumf
    19.2k

Tko kaze da bi tebe zvali?
  • reziser
    7.8k
    hvala papa :up:
    lako ja organiziram za svoje drustvo :yum:
    svako si ima pravo birat drustvo
    sam vi dajte :clap:
  • Guinness
    3.1k
    Tko kaze da bi tebe zvali?Papastrumf

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • De Oliveira
    1.7k
    Fb stranica i forum Zona Dinamo je projekt koji je bio potreban svim Dinamovcima, jer je mjesto gdje mozemo raspravljati o stotinu tema vezanih uz klub koji svi toliko volimo. Od podsjecanja na slavnu proslost, raspravljanje danasnjih tema, pa do predvidjanja modre buducnosti. Nemojte gasiti stranicu.
  • InatiseSlavonijo
    528

Ako potraje bez publike na stadionima ja ću naći lokaciju u svome kraju, zajednički pogledamo nekakvu tekmu Dinama, evo vam gostovanje :smile:
    Evo dajem na razmišljanje. A svi koji vode stranicu/forum nikako odustati, uspjeli ste spojiti simpatizere, ultrase, stare, mlade, sve koje vole Dinamo.
  • Kwedi
    3.9k
    Neki su bili zabrinuti kako ga nema više...

Samo je Ničota pisao pizdarije no on se vratio i to u punoj formi!

Dame i gospodo, drugarice i drugovi, braćo i sestre - Drooooooljivari!

Kreten ima Livakovića za igrača utakmice iako je primio gol kakav jedino Posavec može primiti, KTC i Dilaver su A je to, a projekt Gvardiol čudno da nije postavljeno pitanje zašto nije pozvan u reprezentaciju...

255x6td9fect6r4k.jpeg
    c0fpwyxbmbp0vg4h.jpeg
    worw1d1xb8oq47ym.jpeg
    ntoqa51ei6kat3di.jpeg
    f5hxhztxmnbrgxan.jpeg
  • deda
    40.9k
    Taj droljivari ne kuži nogomet uopće. Po meni su nasi najslabiji igrači bili Majer, Ivanušec jer ne uspijevaju držati kvalitetno loptu u sredini, provesti brzu tranziciju, a o obrambenom dijelu da i ne govorim
  • Neki tip
    21.3k
    Kreten ima Livakovića za igrača utakmice iako je primio gol kakav jedino Posavec može primiti,Kwedi

Za sve ostalo što si naveo se slažem s tobom, al ovaj dio.. Pa tko je po tebi igrač utakmice? Naravno da je gol pacerski (mada sam siguran da je lopta okrznula nekog i promijenila malo smjer), ali golman koji skine penal tijekom tekme (ma uzmimo da je to i "poništio" primljenim golom) i onda ključni u raspucavanju je, po meni, nedvojbeno igrač utakmice.

Ne pamtim da sam vidio da golman pobjedničke momčadi u rapucavanju 11eraca nije igrač utakmice.
    Naravno da se igra 120 minuta prije toga, ali igrač utakmice je nekako najčešće igrač odluke/prevage, a Liva je to sigurno bio.
  • Mali dioničar
    18k
    Majer je zbilja bio igrač manje. Tako ustrašeno izgleda na utakmici kao da ga netko tjera igrati pa on nevoljko pristane.
  • xavier
    12.1k

Ja sam rekao više puta. Igrač koji će dominirati protiv Varaždina, Šibenika i Istre i pritom izgledati kao "novi Modrić", ali protiv klubova iste snage ili jačih neće raditi razliku, dapače.

Nadam se da će me demantirati.
  • deda
    40.9k
    Mi se stalno nadamo, predugo to traje. Vjerujem da bi nas jedan Jakić prije mogao oduševiti.
  • xavier
    12.1k

Ništa ja ne očekujem od njega. Ovo gore je moje mišljenje o njemu od početka, a pod "Nadam se da će me demantirati", želim reći da se nadam da cijelo to vrijeme nisam u pravu.
  • deda
    40.9k
    Nažalost mi smo postali tvornica tih nekih poluigrača visokog driblerskog talenta. Ćorić, Halilović i taj stil. Po meni strašna greška struke jer se očigledno ne radi dovoljno individualno s njima. Nadam se da neće isti drek napraviti od Julardžije i mlađih koji dolaze. To su igrači za 19. stoljeće.
  • xavier
    12.1k
    Meni nema goreg nego kad netko stalno zaziva Majera, a pljuje recimo po Gojaku. Pa onda ideje kako bi trebali zajedno u sredini igrati Majer, Ivanušec i Tolić (da, i to sam čuo). Zvuči stvarno kao rapsodija za Europu :grimace:
  • Crusades
    18.9k
    Meni je frapantno kako se po Dilaveru i Katarini osulo drvlje i kamenje, a za Majera nikakva kritika. Očigledno je mali "projekt" kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet