• RokiKiroki
    6
    možda Rajić uvede Kustošiju u 1.ligu, još uvijek naš igrač. Ili pak Žnuderl pokaže nešto u Dinamu 2.
  • austrijanac
    13.1k
    Dragirakurs

Dragi mi je danas drugi put popravio dan, njegov clanak jutros o igri je jedini imao glavu i rep.

@Niko1986 prenesi mu pohvale, on se nije jos predstavio na zoni…
  • Crni86
    23.7k
    razumijem kaj zelis rec, ali zabili smo 2 gola, imali dva okvira gola.

Po meni napad nije jucer bio problem vec greske u obrani di si ti sebi doma dozvolio primit dva gola. Ko kak je optimus reko
  • Niko1986
    8.4k

Prenijet ćemo, on vreba iz prikrajka :rofl:
  • austrijanac
    13.1k
    Mogao je to sacuvat za ekskluzivu na podcastu…
  • Maximo
    965
    https://www.index.hr/sport/clanak/livakovic-zavrsava-transfer-u-barcelonu-koja-ga-salje-u-dinamo/2823746.aspx

baš smo očaj ako je ovo točno, štedimo kao za golmana pa ne kupujemo pojačanja i onda ispadne da je ta štednja zapravo posudba iz barce na godinu dana...kaj smo uštedili 100k? i to tek uspijemo NAKON najbitnije tekme...
  • Crni86
    23.7k
    Meni ovaj deal nema nikakvog smisla.
  • hardek
    12.1k
    Možda je fazon u tome da ćemo mi sljedeće ljeto utržiti 30tak milijuna od transfera sigurno na Belji i Stojkoviću pa otkupiti Livakovića od Barcelone onda.
  • miro
    9.6k
    meni ovo otpočetka ima itekako smisla, a da moram gađat rekao bih da znam sljedeću destinaciju Luke Stojkovića
  • Maximo
    965
    sljedeću destinaciju Luke Stojkovićamiro

RB Leipzig?
  • Zg123
    4.3k
    Ma ovo je Barino maslo, on ima neki dogovor ispod stola s Barcelonom oko njegovih afrikanaca pa je ovo nekako pogurao. Pitanje je samo koju korist od svega toga ce imati Barcelona?
  • prefontaine
    10.7k
    A velikih Barceloninih dušobrižnika.

Možda je njihova korist ta što godinu unaprijed imaju riješeno pitanje (rezervnog) vratara koji će im doći spreman, u formi i u natjecateljskom ritmu. Možda...
  • Peškaman
    9.5k
    Samo je pitanje što Barcelona dobija, ako moram pogađat' - rekao bih veći postotak na Dominguezu.
  • scooniepenn
    7.3k
    Iskreno me nije briga na koji nacin, samo neka se Livi dovede. Ono sto mi nije jasno je zadto bi Livi sa 32 godine iduce ljeto isao biti rezerva u Barceloni. Kao vratar mozes se nadati da ce prvi vratar izbivati, ali Livijeva igra nogom i istrcavanja nisu razina za Barcelonu pa ne vidim scenarij u kojem bi on ikada bio prvi vratar tamo. No, o tom potom.
  • modri-kibic
    2k
    Pitanje je samo koju korist od svega toga ce imati Barcelona?Zg123

Ima puno kombinacija gdje Barcelona tu može izvući korist. Veći postotak za Domingeza, veći postotak za Rodrigueza, zahvalni kaj nisu uzeli Varelu, popust za nekog našeg igrača. Ima različitih kombinacija. Da nemaju korist, sigurno nebi ulazili u kombinaciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.