• Jos-Optimus
    12.8k
    ma ne, krivo i nespretno sam možda rekao, ali siguran sam da Bakrar nije taj koji nam je nedostajao jučer. On nije na krilnoj poziciji sigurno bolje rješenje od Lisice, posebno kad je iza njego obrambeno labilni Valinčić. Bakrar je bio top rezerva kada šteka napad, ali jučer nije štekao napad, eventualno veza nakon izlaska Stojkovica i Zajca.
  • Crni86
    23.7k
    prilicno sam siguran da bi u tom dvomecu najmanje jednom zabio.scooniepenn

I da bi kreirao barem 2,3 prilike za Viking slabom obranom ili pogresnim dodavanjem.

Nitko ne umanjuje realizacijsku sposobnost Bakrara, vec gledamo da nije kompletno krilo. Pogotoco za jace utakmice. Pa kaj nam je radila Steaua preko njegove strane?
  • Orc123
    16.7k
    Bez zajebancije ali jel taj Taylor uopce dosao, jel ga tko vidio? Zar se igraci koji dolaze na posudbu ne predstave? Ovaj je ko neki duh koji lebdi nad Maksimirom...tu je, ali ga nitko nije vidio jos.....
  • InteraGal MGC
    11
    Kad 2 godine svaki dan čitam...a nikako...a o Fuziju krenule teorije da Ultra dolazi, a ovaj ne dolazi...pa reko da bude napomena...
  • plavi devet
    770
    u Zagrebu je još od prošlog tjedna
  • Omake
    20.3k
    svaka čast. Vidim da je i Rajić posuđen Kustošiji. Fuzy kod nas do 1.8. sljedeće godine.
  • Orc123
    16.7k
    pa ok, tu je, kako onda nije predstavljen ako je ocito prijavljen? To mi nije jasno. . .
  • ElDorado
    13.4k
    Prvi i osnovni zadatak je sad te prinove (Dani,Nsoki,Kravcov) uklopiti u momčad jer smo jebeno tanki trenutno. I s Rusom smo na 5 veznjaka. Premalo.
  • plavi devet
    770
    ne znam, ali tu je, vidiš da je i u glasniku prijavljen, tako da nema panike
  • Orc123
    16.7k
    po meni mpraju vec biti za vikend u kadru.....da mogu uci u 2. Pol.....
  • Dzoni
    7.6k
    Ne postoji svemir u kojem sa ovoliko malo novaca koliko trošimo se može u jednoj sezoni sklepati ekipa za nešto više od sudjelovanja u Ligi prvaka. Jedini način kako se može nešto s "malo" para tamo napraviti je s dugo godina uigranim sustavom kojeg vodi jedan te isti trener i stabilna kičma ekipe. Nešto između Bodo/Glimta i Qarabaga, pa i Bjeličinog Dinama koji je bio na tragu toga.
    Hoće li Kovin Dinamo dobiti strpljenje, prije svega od uprave pa od navijača? Vidjet ćemo.
    Pogledajte samo turke kako svake godine troše nekoliko puta više od nas na stvarno impresivne igrače pa ne mogu ništa u Europi. Realno, sasvim je svejedno jel smo dali sad na ljeto 2mil ili 22mil na pojačanja, kvalitetom i novcem nećemo nikad do kraja parirati
  • RokiKiroki
    1
    istina, ali referirat cu se na tebe s obzirom da je najblizi post o novcu.
    Oleksiy Gutsulyak free agent, trazio bi placu oko oko 750k što nam odgovara desno krilo sa ljevicom,28 godina. Solidne brojke u ukrajinskoj ligi i za reprezentaciju čiji je član.
  • Crni86
    23.7k
    okej i kaj cemo sa lisicom, danijem i topicem?
  • hanibal
    171
    Da li si sto posto siguran da Nsoki i Dani Rodrigez nisu pojačanja?mikser
    nisu plug & play poput Mckenne da ih možeš odmah ubaciti u vatru..... em im moraš tolerrati greške kao Domingezu prošle sezone em čekaš da se adaptiraju kako na seniorski nogomet tako i na novu sredinu
  • RokiKiroki
    1
    bolje da ne kazem šta bi sa njima. Danija naravno zadržati, a ove prva ponuda koja dođe pozdraviti. I to je vjerojatno nepopularno mišljenje, ali ni Lisica ni Topić zajedno nisu kvaliteta za Dinamo. Iako ne želim vrijeđati obojicu Lisica se čak dobro ubacuje u sredinu, ali u modernom nogometu se bek ubacuje u sredinu, a krilo igra 1 na 1. Uz to ne znam je li još nekoga asocira kada se Lisica i Valinčić postave na desnu za ubacivanje kao da imamo dva desna beka, a ne krilo i desnog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.