• scooniepenn
    7.3k

Hajdemo onda ovako. Prilicno sam uvjeren da nakon godinu dana kao reprezentativci, i ako odrze ovu razinu nogometa, sljedece ljeto odlaze. Sve drugo bi bilo veliko iznenadjenje, a takva se u poslovanju klubova kao Dinamo ne dogadjaju cesto. Ja nigdje nisam napisao da nemamo priliku uci ove godine, dapace. Ako si citao moje ostale postove analizirajuci jucerasnju utakmicu i ranije Viking smatram da smo dosta bolji i da bi ispadanje bio kiks. Ono o cemu pricam je da je u kontekstu nositelja ovo ljeto veca prilika. To je moje misljenje koje sam i argumentirao.
  • ElDorado
    13.4k
    Ajmo ovako: možda nismo spremni za LP ali smo od Vikinga puno bolji i bilo bi debilno ne pobijediti takvu momčad.
  • ElDorado
    13.4k
    Ovo za Livakovića i Barcelonu mi nekako bezveze zvuči jer samo odgađaš rješenje problema ali ok ak je u klubu to ok.
    Inače majstor Bara jučer na Max stigao u novom Ferrariju. Čestitam!
  • scooniepenn
    7.3k

Slazemo se da je Lisica defanzivno bolji, premda je na kraju ispao najbolji Perez Vinlof kojeg su nasi vrli novinari stavljali u kategoriju obrambene rupe. No, time su vise rekli o sebi. Ono sto je moja poanta je da su Vikingovi bekovi rupe bez dna i da bi realizator kakav je Bakrar imao slatkise na pladnju za zabiti. Bi li bilo vise prostora za njihova krila zbog Bakrarove defanzive vjerojatno bi, ali oni u kreaciji nisu posebno jaki, jer svoje golove nisu kreirali, vec smo im ih mi servirali.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Bizarno ako je istina, sta cemo na ljeto opet po golmana?
  • scooniepenn
    7.3k

Nitko ne spori da je Lisica obrambeno bolji, ali nije niti Lisica defanzivno na razini recimo Orsica. Vinlof i Orsic njihovoj desnoj strani napada nisu dozvolili apsolutno nista. Moje je misljenje da je realizator kakav je Bakrar jucer debelo nedostajao i nista drugo.
  • rioda
    17.9k

Po meni nikako nije bizarno, nego trenutno odlično rješenje. Očito je nama negdje zapelo, vjerojatno s financijama, a ovako na godinu dana dobijemo provjereno rješenje i možemo rješavati neke druge probleme u ekipi. A tko zna što se sve može dogoditi u godinu dana, pa ga možda uspijemo uzeti i za stalno...
  • ElDorado
    13.4k
    lik je preselio Tripića lijevo nakon 20ak minuta. Od tamo je i postigao gol jer je vidio da je Valinčić rupetina
  • Goncalo Santos
    4.4k
    sta cemo na ljeto opet po golmana?Efes Pilsen

Meni se svida sto dolazi opet na godinu dana jer mislim da se uzima pod normalno da golmani brane do 37. Tko garantira da Livi za 2 godine nece biti 30 posto slabiji?

Ovo mi se cini s financijske strane najsigurnija opcija. Takoder daje nam godinu dana da pronademo drugo rjesenje, a ako se odluci stat iz Livakovica i pokusat ga dovest, sigurno ce bit lakse to dogovoriti s vec sada prijateljskom nam Barcom nego s Fenerom.

Uz sav respekt prema Liviju mislim da bi ulaganje 10ak mil eura zajedno s odstetom, bonusima, placom bilo financijski jako neodgovorno jer nema 26 godina nego 32.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Nakon osvajanja prvenstva se krenulo u pohod na Ligu prvaka. I vrapci na grani znaju koliko bi nam samo plasman tamo financijski značio. Logično bi bilo da se idemo pojačavati za to. Mi ne da se nismo pojačali nego imamo čak i lošiji roster nego prošle sezone.

Od ključnih igrača su otišli Livaković i Bakrar, a jedini vrijedan nekog spomena dovođenja je Oršić, iako mi je i to nategnuto.

Shvaćam dovođenje Rodrigueza, Nsokija, Taylora, Stojakovića i ostalih… I dobro je da su dovedeni, poglavito za budućnost, a zašto smo se doveli u situaciju da u OVOJ fazi imamo ovakav roster… To mi nikako nije jasno.
  • scooniepenn
    7.3k

Upravo to. Pored Orse i Perez Vinlofa nije postojao ni on ni drugo krilo.
  • rakurs
    3.2k
    Ja samo znam da se ovdje masovno sprdalo s tom mogućnošću pa nam eto Dragi imenom i prezimenom stao iza toga.

Kaj mislit o tome ako fakat do toga i dođe, nemam pojma, siguran sam da je Bara tu glavni razlog zašto je Barca pristala na taj deal, ali još uvijek mi je teško vidjeti logiku s njihove strane.
  • Noel
    23.6k
    zašto smo se doveli u situaciju da u ovoj fazi imamo ovakav roster…Blueshadow86

Strateško upravljanje financijama. Očito se procjenilo da ovaj roster može bez skupih pojačanja odradit kvalifikacije. Riskantno ali procjena koja je blizu cilja.
  • ElDorado
    13.4k
    slažem se osim s prodajom Bakrara i Vidovića prerano
  • Sunja86
    1.3k
    Jedino logično je da ga drže u natjecateljskom ritmu za dogodine kada bi on tamo trebao postati drugi golman jer Scheznyu isteče ugovor na kraju sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.